BlackBerry OS za podporo življenja: Tukaj so načrti za prihodnost

Vedeli smo, da se bo to zgodilo: BlackBerry OS in BlackBerry 10 OS sta šla skozi dinozaver. Vsak korak, ki ga je Blackberry sprejel v zadnjem času, nam je to povedal. Nazadnje, CEO BlackBerry je zapisal: BlackBerry ne bo več izdeloval pametnih telefonov, ki bodo uporabljali BlackBerry OS in BlackBerry 10 SO. Moramo pozvati lopato lopato: BlackBerry OS na življenjski podpori.

Torej, poskrbimo, da bo ta pogrebna služba kratka.

  1. Blackberry ne bo proizvaja pametne telefone, ki tečejo BlackBerry OS in Blackberry 10 10 OS več.
  2. BlackBerry bo zagotovil podporo za posodobitev programske opreme obstoječim napravam BB10 še dve leti
  3. Blackberry sprejema Android OS in bo poskušal postaviti sebe kot najbolj varnega Android pametnega telefona za podjetje. "
  4. BlackBerry bo v letošnjem letu izdelal dva pametne telefone srednjega razreda s sistemom Android OS

Če me vprašate, mislim, da BlackBerry še vedno napaka s tem stalno pozornostjo na podjetju. Zdi se mi, da je podjetje za njih nesreča. To je trg, ki je premajhen za vožnjo s številkami, ki jih potrebuje BlackBerry. Blackberry se mora osredotočiti na ustvarjanje varnih potrošnikov obrnjenih naprav. Morda dvojna strategija ne bi bila slab kompromis - ciljno usmerite vodilno napravo BlackBerry na podjetje in potem pripravite naprave srednjega dosega za potrošniški trg.

Vendar se podjetje odloči, da bo to obravnavalo, ni dvoma, da je le vprašanje časa, preden BlackBerry OS postane zgodovina. Z novimi telefoni, na katerih je bil sprožen OS, se konec približuje. BlackBerry OS na življenjski podpori.

Preberite tudi: Kako preprečiti zlorabo programa Monkey Test in Time Service v maloprodaji Android

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here