Napovedal BlackBerry OS 7, starejše naprave niso podprte


BlackBerry 7 OS je zasnovan za napajanje nove platforme BlackBerry Bold, ki temelji na zmogljivosti. Zagotavlja lažjo in hitrejšo uporabniško izkušnjo z izboljšanim brskanjem, glasovno aktiviranimi iskanji, zmožnostjo upravljanja osebnih vsebin ločeno od korporacijske vsebine, pa tudi dodatnih osebnih in produktivnih aplikacij iz škatle.

Brskalnik BlackBerry je bil v BlackBerry 7 znatno izboljšan. Poleg splošnega povečanja zmogljivosti Liquid Graphics, ki omogoča hitrejše upodabljanje in brezhibno premikanje in povečavo, brskalnik BlackBerry 7 vključuje nov prevajalnik JavaScript JIT (ravno v času) za izboljšanje hitrost nalaganja spletnih strani. Novi brskalnik vključuje tudi podporo za dodatne HTML5 elemente, kot je HTML5 Video.

Na podlagi funkcije Universal Search, ki je bila predstavljena v BlackBerry 6, BlackBerry 7 razširja zmožnost vključitve glasovnega iskanja. Ta nova zmogljivost omogoča še enostavnejše in priročnejše iskanje vsebin v pametnem ali spletnem omrežju.

BlackBerry 7 integrira tudi BlackBerry® Balance ™, ki ločuje osebno vsebino s korporacijske vsebine v pametnem telefonu, uporabnikom omogoča svobodo in prilagodljivost uporabe telefona za osebno e-pošto, Facebook®, Twitter®, multimedijske vsebine, igre in druge aplikacije, medtem ko izpolnjuje zelo resnična potreba po korporativnih podatkih je zelo varna in obvladljiva. BlackBerry Balance deluje skupaj s BlackBerry® Enterprise Server 5.0.3, ki ponuja številne edinstvene nadzorne pravilnike IT, kot so brisanje zgolj poslovnih podatkov iz prenosne enote ali blokiranje vsebine in aplikacij, povezanih z delom, iz kopiranja ali posredovanja osebnih stikov.

BlackBerry OS 7 se bo začel s BlackBerry Bold 9900 in Bold 9930. Starejše naprave niso nadgradljive.

Preberite tudi: Kako spremljati srčni utrip s svojim pametnim telefonom

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here