Pogosta vprašanja o BlackBerry

Že približno teden dni sem imel 9630 Tour. Ta teden je bil čas v šoli, saj je to prvič, da dejansko uporabljam napravo BlackBerry (in tudi naročnino BlackBerry).

V tem članku bom predstavil koristne informacije in nasvete o uporabi BlackBerry. Nekatere informacije spodaj so lahko specifične za Tour, vendar večina dela za vse sodobne naprave BlackBerry.

 1. Prenos datotek Bluetooth
  Pošiljanje datotek na moj N900 deluje v redu. Prejemanje Bluetooth je večji glavobol. V meniju izberite »Receive using Bluetooth«. Tudi pri tej povezavi ni uspelo
 2. Urejanje dokumentov
  Vgrajeni paket Documents to Go ponuja možnosti urejanja (vključno z .docx) zunaj okna za naprave, ki uporabljajo OS 4.5 in več
 3. Ali je mogoče uporabiti podatkovni paket na BlackBerry?
  Da; ti lahko. Kompromis je, da tega načrta ne boste mogli uporabljati z nobeno od vgrajenih aplikacij, ki zahtevajo BB storitev, npr. E-pošto (razen za Gmail), brskalnik in klepet. Tudi druge aplikacije lahko uporabljajo to povezavo.
 4. Ali lahko BlackBerry napravo uporabljate kot modem z osebnim računalnikom?
  Da; ti lahko. BlackBerry Desktop Manager morate prenesti v svoj računalnik, da lahko to storite.
 5. Ali storitev BIS vključuje tudi brskanje po spletu ali pa morate plačati dodatno spletno brskanje na BlackBerry?
  Vključuje brskanje po spletu, če v nastavitvah brskalnika izberete »Internetni brskalnik« in uporabite pravilni APN. Če te nastavitve niso pravilne, vam na računu zaračunajo bilanco časa.
 6. Vprašanja USSD
  Nisem mogel preveriti mojega stanja ali obremenitve, dokler nisem naročil storitve BIS. Preprosto sem dobil napako. Ko se je naročil na BIS, so kodeksi USSD delali v redu.
 7. Kako priti do USSD kode, tj. Kode v obliki * ... # dela
  Pojdite na "Možnosti" - "Mobilno omrežje" - postavite "Podatkovne storitve" v izklopljen položaj - "Način izbire omrežja" mora biti "Samodejno" - "Omrežna tehnologija" mora biti "globalna". Ko končate s temi koraki, izklopite telefon, nato odstranite in zamenjajte baterijo - vse bi moralo biti dobro. Po obdelavi kod USSD za storitve BB boste morali znova omogočiti podatkovne storitve v meniju Možnosti mobilnega omrežja, da pridobite podatkovne storitve
 8. Upravitelj datotek
  Ni vgrajenega upravitelja datotek. Upravitelj datotek je skrit v meniju "Media". Če želite dostopati do njega, pojdite na Media> BB button> explore.
 9. Spletno brskanje
  Vgrajeni brskalnik ne deluje (celo skrije), če ni naročnine BIS. Brskalnik podpira javascript, vendar ne blisk. Nekatere napredne funkcije ne delujejo in ni možnosti, da odprete več strani ali zavihke
 10. Življenjska doba baterije
  Življenjska doba baterije je dobra. S stalno povezavo s 3.5G omrežjem za PUSH e-pošto, BB klepetom in nekaterim brskanjem po spletu, je Tour potekal približno 48 ur. Za primerjavo bi bil moj N900 v teh pogojih mrtev največ 10 ur.
 11. BlackBerry klepet
  Resnično kul, čeprav je omejen samo na uporabnike BB. Vključuje tudi sposobnost snemanja in pošiljanja zvočnih datotek, med drugim.
 12. Izvedba
  Uporabniški vmesnik je zelo malo, razen za zagon, ki traja starost. Vmesnik je preprost (brez očesnih bonbonov), vendar deluje z malo ali brez nadležnih zastav
 13. Navigacija
  Navigacija na turnirju je priljubljena sledilna kroglica BlackBerryja (uporablja se z gumbom BB), namesto optične sledilne ploščice na novejših napravah Blackberry. Sledenje kroglice ni dalo nobenih težav, vendar upoštevajte, da je drsenje po dolgi strani lahko bolečina.
 14. Socialno mreženje
  Tour ima aplikacije za Flickr, Facebookand MySpace vgrajene. Aplikacija Facebook je najboljša, kar sem videl na kateri koli mobilni napravi.
 15. Kako spremeniti svojo številko
  Pokličite ## 000000 poslati in spremenite številko mobilnega telefonskega imenika na svojo številko, nato pritisnite meni BlackBerry in nato shranite.
Prav tako se glasi: Budget King: Xiaomi Redmi 4 Specifikacije & Cena

To stran bo še naprej posodabljala z več informacij, ko jih odkrijem ali ko postavljate vprašanja.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here