BlackBerry - pritožba, Rave

Med pogovorom s prijateljem včeraj zvečer o neuspeli uporabi BlackBerry je pripovedoval zanimivo izkušnjo. Medtem ko so v cerkvi med poročno slavje, dva od ženina moških so bili zaposleni prebijati BlackBerry pametne telefone. Prepisovalec je pozval, da jih pokličejo po naročilu. Tudi pri tem je eden od njih še vedno videl stran in vedno gledal njegov telefon.

To je samo primer, za katerega sem prepričan, da se lahko povežete. Norost BlackBerry je povsod. Če niste nikoli imeli BlackBerryja ali ne uporabljate vase intenzivno, se morda sprašujete, o čem je to vse? Intenzivno uporabljam napravo BB in pogosto sem se vprašala, kako bi živela brez mojega BlackBerryja. Resnica je, da je to točno koliko ljudi BlackBerry čutijo.

V tem članku bom delil z vami, kako bom uporabil svojo lastno robco in aplikacije, ki so mi pripeljale napravo.

Delo
Moram biti povezan z internetom tako na telefonu kot računalniku, ker so moja orodja za delo in učenje. Za delo, e-pošta je bistvenega pomena za mene, in izkušnje na BB je odlično. Na svoji napravi imam nastavitev računa Gmail. Prav tako sinhronizira moje Gmail stike z mojim telefonom. Prav tako lahko prilagodim svoj podpis tudi iz nastavitve e-pošte. Če obstaja kakšen e-poštni naslov, ki zahteva mojo nujno pozornost, se lahko hitro odzove. Da; Vem, da to tudi veliko drugih telefonov. Kljub temu, da BlackBerry ne sprejema ničesar.

BlackBerry Messenger je super kot orodje za sodelovanje. Ne samo, da lahko klepetate z ljudmi, lahko pa jim pošljete glasovne beležke, datoteke in slike. BBM uporabljam za srečanja z ekipami, s katerimi delam.

Preberite tudi: Specifikacije Alcatel Flash: dvojni sprednji in dvojni zadnji kameri

Igraj
Trdo delam in se tudi potrudim. Delam v industriji mobilne tehnologije in socialnih medijev. Kot taka so orodja, kot sta Twitter in Facebook, moja trgovina. Uporabljam Ubbertwitter (zdaj Ubbersocial), aplikacijo za Twitter in Facebook za naprave BlackBerry.

Na mojem BlackBerryu imam tudi nameščen Snaptu. Z Snaptujem imam dostop do Facebooka, Twitterja, mojih RSS virov in še veliko več.
Obstaja tudi aplikacija Google Mobile, ki vključuje, Gmail, Googlove zemljevide, iskanje po Googlu in drugo prek brskalnika.

WhatsApp mi omogoča klepet z uporabniki iPhone, Nokia in Android.

Ulov BlackBerry
Za mene je glavni BlackBerry ulov njegova sporočila udobje in kako je integriran s storitvami, kot so Twitter, Facebook, WhatsApp, Email, Gtalk in Yahoo Messenger. V smislu števila razpoložljivih aplikacij morda ne bo tekmoval z Android, iOS, WindowsPhone7 in Symbian, vendar je zmogljivost komunikacije BlackBerry preprosto super.

Še en ulov je tehnologija stiskanja podatkov. Nisem mogel izčrpati mesečne naročnine BIS (glejte Zakaj bi morala vsaka mala podjetja obravnavati BlackBerry).

Če uporabljam telefon z operacijskim sistemom Android, iOS, Symbian ali WP7, sem prepričan, da bi potreboval več kot 1 GB vrednosti podatkov mesečno (veste, da stane N5000 s programom Glo). Če uporabljam podatke o mobilnih napravah v katerem koli drugem omrežju, bom morda moral uporabiti načrte za mobilne podatke v višini N1, 000 na mesec, kar mi daje podatke samo 100mb ali 150mb. Očitno je, da s številnimi nameščenimi aplikacijami to ne bi bilo dovolj.

Zdaj ga imaš. Prepričan sem, da mnogi drugi uporabniki BlackBerry delijo moje občutke.

Prav tako se glasi: Kdo pravi, da je biti Geeky ne sme biti romantičen?

Torej, kakšen je vaš razlog za toliko ljubezni do kupce? Katere aplikacije BlackBerry uporabljate in zakaj jih uporabljate?

Nekateri ljudje samo pljuvati uporabnike kupcev zaradi navdušenja in priloge. Od vas tudi slišimo. Zakaj ne bi nikoli uporabljali naprave BlackBerry?

Vsi na krovu!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here