BlackBerry 10 Mini Jam v Lagosu ustvarja buzz

Nigerija je trdnjava BlackBerry in primerno je bilo videti, da je več kot sedemdeset podjetnikov mobilnih razvijalcev iz nigerijske skupnosti razvijalcev sodelovalo pri razvijalcu dogodka BlackBerry® 10 Mini Jam v Lagosu.

Med udeleženci pri načrtovanju aplikacij za prihodnjo platformo BlackBerry® 10 je bila visoka stopnja zanimanja.

(LR): Lelany Sommers, vodja razvoja poslovanja za raziskave v gibanju s Williamom Ukohom, zmagovalec za razvijalce aplikacij; in Michael Weitzel, vodja tehničnega partnerstva - podsaharska Afrika, Research In Motion, na BlackBerry 10 mini jamu na središču za ustvarjalnost v Yabi, Lagos

Tekmovanje je potekalo na tekmovanju, udeleženci delegacije pa so izbrali aplikacijo BlackBerry "Make We Bet" kot najbolj inovativno aplikacijo, ki je dobila prototip BlackBerry 10 Dev Alpha za razvoj mobilnih naprav in tablični računalnik BlackBerry® Playbook ™. William Ukoh, ustvarjalec "Make We Bet" je dejal:

"Nekaj ​​let je BlackBerry za mene in moje kolege privlačna platforma. Želel sem izkoristiti priložnost, da se srečam z mojimi vrstniki in spoznavam več o platformi BlackBerry. Izkušnje so bile vredne. "

Prve naprave BlackBerry 10 se pričakujejo na policah v prvem četrtletju 2013.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here