Večji ni vedno boljši: Nokia ima 160% več prenosnih številk za aplikacije, kot je Apple

Od BGR:

Appleov iOS App Store je najpomembnejši svetovni portal za mobilne aplikacije na mobilnih napravah, vendar to ne pomeni nujno, da je to najboljša priložnost za razvijalce v skladu z nemško tržno raziskovalno družbo research2guidance. Apple ima široko prednost pred konkurenti v smislu splošnih prenosov in števila aplikacij v svoji App Store, vendar imajo posamezne aplikacije navidezno večjo možnost za uspeh v konkurenčnih ponudbah od družbe Nokia, Microsoft in RIM.

Pozdravljeni, nekateri izmed nas so rekli to ad nauseum . Posamezne aplikacije se preprosto izgubijo v vseh drugih trgovinah z aplikacijami, ki so popolnoma zadušene. Zdaj številke to potrdijo.

Od TechRadar:

Torej se zdi, da ima Apple veliko večje število, vendar se lahko v smislu upravljanja s hrupom kot neodvisnim razvijalcem morda bolje odzove na eni od manj razvitih platform.

Številke ne ležijo. Oglejte si grafikon in celotno sporočilo za javnost spodaj:

Kliknite sličico grafikona, da si ogledate sliko v polni velikosti

Aplikacije V trgovini OVI Nokia je bilo v četrtem četrtletju 2011 2, 5-krat večje število prenosnih številk v primerjavi s programi na Apple App Store

"Povprečna aplikacija" ima boljše možnosti za ustvarjanje prenosov na "ne-hyped" platformah .

Kljub vsem hype okoli glavnih platformah Android in iOS, založniki še vedno ne vidijo skritih potencialov igralcev niš. Rezultati Q2 2011 poročila o spremljanju aplikacij za pametne telefone kažejo, da so tiste aplikacije, ki so objavljene na manj priljubljenih platformah, kot so tržnica WP7 ali Blackberry AppWorld, znatno več prenosov v primerjavi z Apple App Store.

Pomembno je razlog za to bistveno nižja konkurenca, vendar dovolj velika uporabniška baza, ki želi aplikacije. Symbian še vedno ohranja največjo potencialno bazo uporabnikov. Čeprav so njegovi uporabniki neprimerno manj aktivni od težkih prenosnikov iOS-a, še vedno ustvarja znatne količine prenosa za izdajatelje Symbian. To je večinoma zato, ker se Apple ponaša s 400.000 aplikacijami, trgovina OVI vsebuje manj kot desetino tega števila.

Če pogledamo povprečne številke, Android Market stoji daleč za Apple App Store. V tem četrtletju je povprečna aplikacija za Android privabila samo 5% manj uporabnikov kot iOS. Konkurenca je ostra.

Vendar pa morda ne bo najboljša ideja za zelo majhne platforme niš. LG World! in Samsung App Store se borijo za ustvarjanje pozornosti uporabnikov. Čeprav LG ima manj kot 3.000 aplikacij in kot rezultat je veliko lažje odkriti tam, je njegova uporabniška baza le prenizka.

Čeprav platformo Symbian nekateri razvijalci vidijo kot nerodni in zastareli, kot tudi prehod Nokia na WP7, ki je spodbudila razpravo o tem, kdaj bo Nokia popolnoma opustil svojo platformo, se zdi sedanje stanje obetavno. Pred kratkim je Nokia objavil začetek treh novih Symbianovih pametnih telefonov in potrdil, da ti ne bodo zadnji izdelki in posodobitve, ki bodo dostavljene na Symbian.

Poiščite še druge pomembne spremembe na trgu Q2 2011 v novem obsegu raziskave tržnega pametnega telefona. Tretji del poročila vključuje poglavje o posebnih interesih na mobilnem maloprodajnem trgu.

Upajmo, da bodo razvijalci poslušali. Mislim, da so nekateri. Vsak dan vidim nove aplikacije, ki se začnejo v trgovini Ovi / Nokia. Nova vdelana programska oprema, novi telefoni in nove aplikacije.

Prav tako se glasi: Zakaj sem ne odgovoril na Facebook klepet in sporočila

Samo še naprej postaja vse boljše in bolje. Symbian je lahko razglašen za gorenje pred meseci, vendar je to prepričan, da je eden od načinov za izgorevanje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here