Velika razlika: Pregled TECNO L8

TECNO L8 je našel pot v moje roke. Čas je bil dolg, ko sem nazadnje pregledal napravo, zato sem dobil veliko preučitve od mene. Izjava o omejitvi odgovornosti: če želite, da bi lahko prebrali dolge pismo, bi se bolje pomaknili do zaključka. Prosim vas, da ne!

Ta telefon je primeren za novo pot TECNO, ki je v zadnjem času. Prenovljen poudarek na oblikovanju in estetiki. Je ta telefon vreden svojega denarja? Zakaj bi ga imeli? Oglejte si celoten obrazec OGLED TUKAJ in si tudi oglejte naše izkušnje s prenašanjem TUKAJ.

Ključne funkcije

  • Eleganten dizajn.
  • 5, 5-palčni zaslon HD.
  • 8 MP / 2 MP kombinacija kamer.
  • 16 GB vgrajenega pomnilnika z režo za micro SD kartico.
  • 5050 mAh baterijo.
  • USB OTG z vzvratno polnitvijo.

Slabosti

  • Zrnata sprednja kamera.
  • Nerjavljiva baterija.
  • Počasno polnjenje.

Strojna oprema / Design
TECNO L8 je lepo oblikovan. Ne moremo res reči, dokler ga ne držite v rokah. Ima polirano kovinsko končno obdelavo. Konci in robovi so skrbno ukrivljeni, zato se pametno prilega v vaše roke. Telefon ni tako debel, čeprav lahko občutite nekaj krivulje velike baterije in kovinskega telesa. Glede na oblikovanje pohvalim TECNO za delo, ki so ga opravili tukaj.

5, 5-palčni zaslon tukaj je pakiran v zelo kompakten okvir z zmanjšanimi okvirji. Zaradi tega je telefon videti manjši od drugih telefonov z istim velikostim zaslona. Na levi strani tega telefona je gumb, ki ga lahko z lahkoto zamenjate za zaklop kamere, vendar vse, kar potrebujete, je aktiviranje načina za varčevanje z energijo Ultra. Gumb je bristljen in podložen blizu kovinskega okvirja, da se prepreči nenamerne stiskalnice. TECNO ima res smisel.

Preberite tudi: Blizu vrha: Infinix Zero 3 Pregled podjetja Elroy

TECNO bi morali nastaviti gumb, tako da lahko uporabniki izberejo, za kaj ga je mogoče uporabiti. Mogoče je predvajalnik glasbe, kamera ali celo aplikacije. Na sprednji strani ni blagovne znamke TECNO, lahko bi to preprosto prenesli za drugo blagovno znamko, dokler ne zavrtite hrbta.

Programska oprema / uporabniški vmesnik:
TECNO L8 upravlja nov HIOS. Programska oprema prinaša nov in rahlo edinstven uporabniški vmesnik. Ima podporo za teme, poleg tega pa lahko spremenite pisave brez potrebe po koreninjenju. Od obljubljenih 16 GB imate dostop do le 9 GB uporabnega pomnilnika. Medtem je ta telefon opremljen z veliko funkcijami. Ima številne kontrole gibov, ki jih lahko izberete - Hitri začetek, Dvakrat Tapnite, da zbudite, Wave za sprejem klicev itd.

Hi Manager je še ena priročna aplikacija tukaj. Ima Clean Clean za čiščenje neželenih datotek, upravljanje pasovne širine za upravljanje podatkov in blokator klicev itd. Posebej se mi je všeč način, kako je vrstica z obvestili tematizirana.

Zaslon

Tu ni nič posebnega. 5, 5-palčni zaslon z ločljivostjo 1280 x 720 pikslov in 320 ppi. Angle za gledanje so odlični, barvna reprodukcija je tudi dostojna. Čitljivost na sončno svetlobo je v telefonih tega območja slaba, zato bi morali brskati po svetlosti, da bi lahko kaj prebrali.

Fotoaparat:

Nočni posnetki: Infinix Hot 2 VS TECNO L8

Ta telefon ima objektiv 8 MP na hrbtni strani in objektiv z 2 MP za selfies. Zadnja kamera deluje tako, kot bi pričakovali od telefona s podobnimi specifikacijami. Sami fotoaparat je dovzeten za zamegljenega sebe, če ne držite roke enakomerno. Če želim testirati to kamero, sem se odločil, da bi telefon pokončal z Infinix Hot 2 s podobno kamero, rezultati pa so bili zanimivi. Glej sami:

Preberite tudi: HTC Desire 626 Specifikacije
Dnevni posnetki: Infinix Hot 2 VS TECNO L8

Iz slik, posnetih ponoči, lahko vidite objektiv TECNO L8, ki je bolj naraven od izhodišč, kot so hrupni obliži, ki jih najdemo v posnetkih na Infinix Hot 2. Za dobro osvetljeno okolje, TECNO L8 še vedno se pojavljajo vrhovi z boljšimi naravnimi barvami in svetlejšimi rezultati.

Multimedija:

Zvočni izhod TECNO L8 je super in prefinjen, čeprav ni dovolj glasen. Privzeta aplikacija Boom Player je popolnoma označena, z njim boste uživali v glasbi. Glasba, ki jo doživite, se poveča, če priključite slušalke ali uporabljate slušalke. Predvajanje videoposnetkov je super tudi tukaj. Nato lahko uporabite privzeti predvajalnik videoposnetkov ali namestite aplikacijo, kot je MX Player.

Večopravilnost / zmogljivost:

TECNO L8 teče brez težav prek klepetalnic in drugih aplikacij. 1 GB pomnilnika lahko shranite nekaj aplikacij, preden jih zaustavite v ozadju. Edina napaka, ki jo boste doživeli, je, ko preizkusite težke igre, kot je Asphalt 8 (po tem, ko ste morali očistiti prosto RAM). Spodaj so prikazi zaslona rezultatov iz Benchmark AnTuTu.

Življenjska doba baterije:
Spomnimo se, da ta naprava ima veliko 5050 mAh baterijo. Poleg izdelave je baterija naslednja najboljša stvar na tem telefonu. Traja, traja in traja. Z dvema nameščenima karticama SIM, 6 ur Wifi-žariščem, 3 urami filma in klepetanjem. Bil sem blizu 17 ur stalne uporabe. Žalosten del, ta telefon traja nekaj časa, da napolni - skoraj 3 ure. Oglejte si posnetek zaslona, ​​ki traja naslednje baterije:

Prav tako se glasi: Darila za pripomočke za božič 2012

Razno:
Na žalost ni nobenih osvetljenih kapacitivnih gumbov in ta telefon nima nobene svetlobe za obvestilo, zato morate biti odvisni od zvokov, da se opozorijo na obvestila. USB On-the-Go preprosto deluje tukaj. Spomnimo, da telefon ima kabel OTG, ga priključite samo v telefon, povežite svojo zunanjo napravo in dobro hodite. Telefon lahko polni tudi druge naprave.

Mrežni sprejem je enakomeren, zato je jasnost klica gladka in slišna.

Končne besede

V resnici ni nobenega dvoma, da je TECNO L8 lepa naprava. TECNO očitno veliko o videzu tega telefona, lahko zlahka zamenjate za vrhunsko napravo, če ne izgledate dobro. Glavna težava je, da se specifikacije ne ujemajo s čudovitim dizajnom. Nato občutite, da bi bil telefon močnejši od tistega, kar je. TECNO L8 Plus ima 2 GB RAM-a za delno kompenzacijo.

Zanimivo je, da ciljni trg res ne zanima specifikacij, vendar bi ga preoblikoval dizajn, zato lahko še vedno zaključimo, da ima TECNO zmagovalec. Če ste uporabnik moči, vam tega ne bi priporočal, razen če si želite samo to močno baterijo. Če vam ni všeč veliko specifikacij, potem bi ta telefon moral biti vaše prvo pristanišče klica.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here