Pazite na WhatsApp Gold Edition

Če prejmete obvestilo, v katerem vas vabijo, da prenesete posebno omejeno izdajo WhatsApp, ki se imenuje WhatsApp Gold, ne ugriznite. Ne kliknite na povezavo za prenos. Ne namestite ga. Niti se ne nasmejite. WhatsApp Gold Edition je zlonamerna programska oprema. Z drugimi besedami, to ni uradno. To je od slabih ljudi in ukradel bo vaše podatke in jih poslal, če ga namestite.

Kaj je z WhatsApp Gold?

Gremo skozi to v nekaj točkah:

  1. WhatsApp Gold Edition ni iz WhatsApp.
  2. WhatsApp Gold Edition je od slabih fantov.
  3. Ta ponarejena aplikacija trdi, da vam ponuja posebne funkcije, ki so na voljo samo slavnim osebam. Te funkcije vključujejo: novo emojijo, video klice, možnost pošiljanja na stotine slik hkrati in več možnosti za prilagajanje in varnost. Vse je prevara.
  4. Nameščanje v telefon bo okužilo telefon z zlonamerno programsko opremo (programska oprema z zlonamerno / zlo).
  5. Če jo namestite, bo WhatsApp Gold Edition ukradel vaše podatke v telefonu in ga vrnil slabim fantom, ki ga lahko uporabijo za stiskanje slabih stvari.
  6. Če ste namestili to aplikacijo, storite uslugo in jo takoj odstranite.
  7. Verodostojna aplikacija WhatsApp je na voljo v Trgovini Play
  8. Preberite in sledite spletnemu dnevniku, kot je mobilnost Arena, da boste lahko na tekočem s tem, kar je za pametne telefone in tablične računalnike. (ja, morali smo narediti malo oglaševanja)

Praviloma se držite proč od aplikacij in povezav, ki so videz in zvok čudno. Namestite aplikacije samo v trgovino z aplikacijami pametnega telefona ali druge legitimne prodajalne in vire aplikacij.

Prav tako se glasi: 4G LTE Speed ​​Showdown: Lagos proti New Yorku

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here