Pazite: Gloov paket za vse namene ni podoben

Glo Nigeria oglašuje svoj paket "vse namene", ker nima nobenih omejitev in vas poziva, da jo uporabite, kot želite. No, prosim uporabite ga, kot želite - za e-pošto, prenosi, videoposnetke ali karkoli. Vendar pa boste kmalu ugotovili, da obstajajo omejitve.

Podatkovni paket se oglašuje brez navedbe katere koli zgornje meje podatkov o treh razpoložljivih možnostih. Vendar pa obstajajo omejitve podatkov. Zaupajte nam na MobilityArena.com; smo ga poskusili sami.

Razmislite o 7-dnevnem paketu N200. Naročil sem * 127 * 56 #, da se naročim in dobim obvestilo, ki me je pozdravilo z načrtom, imenovanim "Smallie", in ki je tudi navedel, da je bila moja razdelitev podatkov 50 MB.

Tam. Brez omejitev; prav? Poskusite gledati videoposnetek in preverite, kako dolgo traja. Seveda pa imajo druge pakete še manjše dodeljevanje podatkov.

Vprašanja: Zakaj Glo trži te načrte brez popolnega razkritja o zgornjih podatkih? Zakaj jih ne trži s svojimi lastnimi imeni, npr. Smallie? Zakaj Glo trdi, da paket ponuja "brez omejitev", če v resnici ponujajo enake omejitve kot mnogi drugi načrti? Zakaj oglaševalski videoposnetki podjetja Glo prikazujejo te pakete za vse namene kot nekaj, kar lahko uporabite za gledanje neskončnih videoposnetkov? Kolegica je bila z mano v trgovini Glo, kjer smo gledali ponovno predvajanje teh videoposnetkov in se smejali. Bilo je to obisk v trgovini, ki je spodbudila, da preizkusim paket za vse namene.

PS: Poklicala sem Glo za pomoč strankam, da bi postavila vprašanja o paketu za vse namene, toda gospa, ki me je prisostvovala, vztrajala, da s tem imenom ni nič. Rekel sem ji, da imajo tržni videoposnetki, letaki in spletno mesto njenega podjetja materiali, ki so tako označeni in promovirajo. To je bil neusmiljen telefonski pogovor. Vztrajala je. Vztrajal sem. Šli smo okrogle in okrogle. Na koncu sem se odrekel.

Prav tako se glasi: GLO pridobi 1 milijon internetnih naročnikov, lahko Xiaomi preneha pošiljati telefone s polnilci in druge novice, ki smo jih prejšnji teden zamudili.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here