Najboljši ROM po meri za Xperia X1

Odkar sem bil predstavljen z utripajočimi ROM-ji po meri v Windows Mobileu (glej njegove članke, Moje izkušnje z utripajočimi ROM-ji in Windows Mobile 6.5 ROM-jem povsod), sem na svojem X1 utripal vsaj 13 različnih RO-jev.

Sprva sem bil navdušen nad možnostjo, da bo moja različica 6.1 posodobljena na različico 6.5, zato sem od začetka igral z različico 6.5 ROM-jev. Vendar nisem vzel veliko časa, da bi ugotovil, da so tako kot nekateri, niso bili tako stabilni.

Moj X1 je primarni tečaj, pri čemer so bili precej pogosti zruši in zamrznjeni. Opazil sem tudi, da video posnetki na skoraj vseh 6, 5 ROM -ih, ki sem jih preizkusil, niso bili tako dobri kot pri ROM-u.

Rezultat je bil, da sem začel loviti najstabilnejše ROM-je po meri in ugotovil, da so različice 6.1 ROM-a tisto, kar bi bilo treba raziskati. Po preizkusu nekaj jih po priporočilu aktivne skupnosti na forumu XDA Developers, sem ugotovil, da je najstabilnejši in tisti, ki sem ga obdržal, različica 6.1 ROM, ki jo je predstavil Smaberg, Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME "FINAL".

Snemanje videoposnetkov dobro deluje. Ima TouchFlo 3D vgrajeno, na dotik prijazne menije, dobro delovanje uporabniškega vmesnika in dober sprejem. Čeprav nima nekaterih dodatnih zvonikov in piščal različice 6.5 ROM-jev, deluje zelo dobro in me veseli.

Če imate v lasti X1, ne morete narobe z napravo Touch X 10.1. Slike spodaj.

Preberite tudi: Tukaj je nekaj nasvetov za varčevanje z gorivom v vašem vozilu

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here