Biti Tech Savvy vam lahko prihranijo breme srčnega hrupa in denarja

10. februarja 2010 sem se dogovoril z prodajno damo v eni najboljših trgovinah v Nigeriji, da bi dobil Dell Vostro A840 po ceni N92.900. To je bilo potem, ko sem raziskala trg za svojega mlajšega brata, ki je hotel HP ali Dell laptop pod N98, 000. Medtem ko sem raje izbral drug predmet, je bil Acer E-Machine E725, ki je bil cenejši pri N88, 000 in ima boljše funkcije (najboljši med njimi so Bluetooth in vgrajena spletna kamera, ki je nedostopna Dell Vostro A840), sem se odločil za Dell. Ponudba je vključevala zunanjo spletno kamero, posebej Logit Webcam.

Dan po razpravi sem bil na prodajnem mestu in plačal za prenosni računalnik. Kot je bilo zapisano v njihovi ponudbi / oglasu, je bil v mešanico dodan zunanji spletni kamček. V žarišču, da se vrnem domov (ker imam ta pogoj, da kadar koli imam nekaj pomembne vrednosti, se mi zdi, kot da so vsi okoli mene potencialni tat in si prizadeva za osvoboditev mojih stvari.) Pozabil sem, da spletno kamero natančno ogledam, dokler ne pridem domov varno.

Doma sem razpakiral spletno kamero samo, da bi ugotovil, da sem dobil eno od teh slabih izdelkov, izdelanih na Kitajskem. Tako slabo je bilo videti, da je bilo videti, da je bilo ohišje izrezano z nožem. Kot zadeva je offsact že padal.

Zloglasen sem sebi, ker sem tako neumen, da na prodajnem mestu nisem preveril kamere, sem poklicala prodajno damo in po veliko razpravah sem bil pozvan, da se naslednji dan vrnem, da se je spremenil.

Prav tako se glasi: Android je v četrtem četrtletju 2010 prebolel Symbian kot najbolj prodajano pametno platformo na svetu

Naslednji dan sem čakal več kot eno uro pred glavno pisarno, preden me je eden od njihovih predstavnikov prisostvoval. Povedal mi je, da kamera sploh ni bila slaba, čeprav je bila "Kitajska". Stalno sem zavrnil in trdil, da ne zapuščam svojih prostorov brez spletne kamere Logit. Edini razlog, zakaj sem kupil prenosni računalnik, je bil, ker je oglas objavil LOGIT WEBCAM in ne KINA WEBCAM .

Opravičili so bili ponovljeni in mi je ponudil še en KINA WEBCAM, ki je bil mimogrede pakiran kot prvi;). V enem stavku sem pojasnil, da si želim MY LOGIT WEBCAM. Nič več; nič manj. Nekoliko frustriran z mojim vedenjskim vedenjem in aroganco (ne krivim, plačal sem denar in zato moram zahtevati kakovost za svoj denar), odšel in dobil svojo " Oga " (Yoruba for Boss), da bi se pogovoril z mano.

Njegova " Oga " se je začela v nekem govoru, ki se je končal s tem, ko mi je povedal, da je del sranja boljši od spletne kamere Logit. Preprečil je težo mojega jeza, sem mu rekel, da sem v preteklosti videl in uporabil Logitovo spletno kamero in me ne zanima, če je Kitajska webcam boljša kot Logit. Moj mali brat je pričakoval spletno kamero Logit in on je bil GOING TO GET IT! Pomagajte mi Bogu!

Ko sem videl, da je bil njegov govor prodajalca izgubljen, se je vstal, ga povedal s generalnim direktorjem podjetja in se vrnil, da mi pove, da na trgu ni nobene spletne kamere Logit. Zagotovil mi je, da mi lahko prinesejo spletno kamero Creative, če bi lahko opravljala nekaj potrpljenja. Očitno so morali kupiti drugje. Ko sem v preteklosti uporabil predvajalnik mp3 predvajalnika muV100, sem vedel, da je to kakovostna blagovna znamka, zato sem sprejel ponudbo.

Prav tako se glasi: Star N9500, Samsung Galaxy S4 knock-off, ships spyware

Trideset minut kasneje je predal nov Creative Live! Cam Chat, s pritožbo, da je strošek nad tem, kar sem plačal za to, in da niti sploh ni vedel, zakaj je bila spletna kamera tako prekleto drago, ko ima isto funkcijo kot "Kitajska".

Ustvarjalni klepet v živo

Potem sem namestil in preizkusil spletno kamero in, ko je videl kakovost slike, je moral priznati, da je bila kakovost NAJBOLJŠA, kot druge spletne kamere.

Zahvalil sem se graciozno zaradi njihovega razumevanja in sem se odločil, da zaradi načina ravnanja s to situacijo; Bila sem zvesta, da bi nadaljevala s poslovanjem z njimi, in jih priporočala svojim prijateljem.

Lekcija za vsakogar : če ne bi vedel, kako se potujejo po spletnih kamerah in računalnikih itd., Bi se končal z spletno kamero USELESS . Tudi če niste tech zdrava pamet, poskusite in raziskati, kaj kupujete na internetu, preden vstopite na trg, kjer se lahko odločite za neodločen um, da kupite nekaj COSTLY CRAP ! Govorim iz izkušenj? .

Lekcija za informacijsko družbo : Izgubili so se zaradi tega, ker njihov oglas ni bil v skladu s tem, kar so dejansko ponujali, in odkar je bil odprti prenosni računalnik, mi niso mogli ponuditi vračila, zato so jim ostali brez možnosti razen plačila več, da mi dobite dobro spletno kamero. Hkrati so pokazali malo profesionalnosti, ki se pričakuje od velikega podjetja, kot je njihov.

Za MD-jev zadevnega podjetja vam pravim veliko zahvalo za rešitev te zadeve čim bolj prijateljsko. Skrbno se je izogibalo vprašanje policije / sodišča, ker je moja mama, kot vedno, čakala na potrebo, da bi povzročila težave, če napaka ni bila odpravljena.

Preberite tudi: Cirkus Absurd, knjiga, vnesena na BlackBerry

Lep fantje vikend.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here