Glej BlackBerry Bold 9900 in 9930


RIM je uradno objavil BlackBerry Bold 9900 in 9930.

BlackBerry Bold 9900 in 9930 Specifikacije

 • 640 x 480 pikslov, 2, 8-palčni kapacitivni zaslon
 • 8 GB prostora za shranjevanje, 768 MB RAM-a
 • 5 MP, 2592 × 1944 pixel fotoaparat z LED bliskavico
 • 720p video posnetek
 • 1.2GHz procesor
 • Blackberry OS 7
 • NFC tehnologija
 • 115 x 66 x 10, 5 mm, približno 130 g
 • Orientacijski senzor (Accelerometer), Digitalni kompas (Magnetometer), Senzor bližine
 • Vgrajen GPS / aGPS
 • 9900: Tri-BandHSPA +, Quad-BandGSM / EDGE
 • 9930: Dual-BandCDMA / EV-DORev.A, Dual-BandHSPA +, Quad-Band GSM / EDGE
 • 1230 mAh izmenljiva, polnilna baterija

Sporočilo za javnost:


Novi BlackBerry Bold 9900 in 9930 pametni telefoni so najtanjši in najmočnejši pametni BlackBerry pametni telefoni, ki imajo prepoznavno tipkovnico BlackBerry skupaj z briljantnim zaslonom na dotik in novim BlackBerry 7 OS

Waterloo, ON - Raziskave v gibanju (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) so danes predstavili dva nova pametnega telefona BlackBerry® BoldTM. Visoko zmogljivi pametni telefoni BlackBerry Bold 9900 in 9930 imajo neverjeten in ikoničen dizajn, ki združuje neverjetno preprosto uporabo tipkovnico BlackBerry z briljantnim zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo. Ti izjemni pametni telefoni so zgrajeni na novi, zmogljivi platformi, ki jo poganja operacijski sistem BlackBerry® 7 in je zasnovan tako, da zagotavlja najboljše komunikacije, večpredstavnost in produktivnost za uporabnike po vsem svetu.

"Novi BlackBerry Bold pametni telefoni in BlackBerry 7 OS so navdihnili milijoni kupcev po vsem svetu, ki želijo vrhunsko kombinacijo zmogljivosti, funkcionalnosti in sloga, " je povedal Mike Lazaridis, predsednik in izvršni direktor raziskave Research In Motion. "Ti polno naloženi in lepo oblikovani pametni telefoni ponujajo visoko rafinirano uporabniško izkušnjo z bliskovito hitrim delovanjem, briljantnim zaslonom na dotik in izjemno izkušnjo tipkanja."

Tanek, mehak, ikoničen dizajn
Pametni telefoni BlackBerry Bold 9900 in 9930, ki jih odlikujejo ikonični dizajn in najboljša tipkovnica v industriji, imajo vrhunske materiale in zaključke, ki označujejo linijo BlackBerry Bold. Oba modela imata sijajno zunanjo površino z brušenim okvirjem iz nerjavnega jekla in visoko sijajno stekleno vezno ploščico. So tudi najtanjši BlackBerry pametni telefoni, le pri 10, 5 mm. Kakovostni materiali in optimizirana zasnova novih pametnih telefonov BlackBerry Bold so takoj vidni, ko jih držite v roki.

Preberite tudi: Za boljši boj Apple Watch, Android Wear postane Wear OS

Performance-Driven
Ti BlackBerry Bold pametni telefoni so zgrajeni na novi platformi z zmogljivostjo s procesorjem 1, 2 GHz, zaslonom na dotik Liquid GraphicsTM in podporo za širokopasovna brezžična omrežja z visoko hitrostjo 4G / HSPA +.

Zaslon na dotik tekoče grafike, ključna novost, ki jo poganja BlackBerry 7, zagotavlja hitro in gladko delovanje za visoko odzivno navigacijo na dotik, brskanje po spletu, slike, video in grafične intenzivne igre *. Ponudba do 60 sličic na sekundo s takojšnjim ukrepanjem / odzivom UI, Liquid Graphics strankam omogoča vizualno bogato in neovirano doživetje, ki je odzivno na dotik. Poleg tega pametni telefoni vsebujejo briljantne zaslone z 287-kratnim popekom popekov, ki zagotavljajo čiste in osupljive slike.

Nova platforma podpira tudi omrežja 4G; 9900 podpira povezljivost HSPA + in 9930 podpira CDMA EV-DO Rev. A in HSPA + globalno gostovanje v omrežjih GSM / UMTS.

NFC
Pametni telefoni BlackBerry Bold 9900 in 9930 vključujejo vgrajeno podporo za NFC (Near Field Communications), novo tehnologijo, ki bo omogočila številne bogate in zanimive izkušnje. Z NFC bodo uporabniki lahko na primer seznanili BlackBerry Bold z dodatno opremo ali prebrali informacije, kot je spletno povezavo pametnih oznak, tako da preprosto tapnete BlackBerry Bold na oznako NFC (npr. Smart Poster).

Povečana realnost
Pametni telefoni BlackBerry Bold 9900 in 9930 imajo vgrajen kompas (magnetometer) za podporo lokacijskih storitev in povečano realnost. API-ji bodo razvijalcem tretjih strank omogočili, da izkoristijo nove funkcije v svojih aplikacijah. Novi pametni telefoni bodo vključevali Wikitude, vodjo v razširjeni realnosti mobilnih naprav, ki prekriva kontekstualne informacije o tem, kaj uporabnik vidi skozi iskalo pametnega telefona kamere.

Prav tako se glasi: Življenjska doba baterije Samsung Galaxy Note II me vnese!

HD video
Novi BlackBerry Bold 9900 in 9930 pametni telefoni podpirajo do 720p HD video posnetkov in predvajanja. Uporabniki lahko preprosto delijo svoje videoposnetke neposredno s pametnega telefona ali sinhronizirajo videoposnetke ter glasbo in fotografije v svoj računalnik s programom Media Sync v BlackBerry® Desktop Software.

BlackBerry 7
BlackBerry 7 OS je zasnovan za napajanje nove platforme BlackBerry Bold, ki temelji na zmogljivosti. Zagotavlja lažjo in hitrejšo uporabniško izkušnjo z izboljšanim brskanjem, glasovno aktiviranimi iskanji, zmožnostjo upravljanja osebnih vsebin ločeno od korporacijske vsebine ter dodatnih osebnih in produktivnih aplikacij iz škatle.

Brskalnik BlackBerry je bil v BlackBerry 7 znatno izboljšan. Poleg splošnega povečanja zmogljivosti Liquid Graphics, ki omogoča hitrejše upodabljanje in brezhibno premikanje in povečavo, brskalnik BlackBerry 7 vključuje nov prevajalnik JavaScript JIT (ravno v času) za izboljšanje hitrost nalaganja spletnih strani. Novi brskalnik vključuje tudi podporo za dodatne HTML5 elemente, kot je HTML5 Video.

Na podlagi funkcije Universal Search, ki je bila predstavljena v BlackBerry 6, BlackBerry 7 razširja zmožnost vključitve glasovnega iskanja. Ta nova zmogljivost omogoča še enostavnejše in priročnejše iskanje vsebin v pametnem ali spletnem omrežju.

BlackBerry 7 integrira tudi BlackBerry® BalanceTM, ki ločuje osebno vsebino s korporacijske vsebine v pametnem telefonu, uporabnikom omogoča svobodo in prilagodljivost za uporabo telefona za osebno e-pošto, Facebook®, Twitter®, multimedijske vsebine, igre in druge aplikacije, medtem ko izpolnjuje zelo realno potreba po visoki varnosti in obvladljivosti poslovnih podatkov. BlackBerry Balance deluje skupaj s BlackBerry® Enterprise Server 5.0.3, ki ponuja številne edinstvene nadzorne pravilnike IT, kot so brisanje zgolj poslovnih podatkov iz prenosne enote ali blokiranje vsebine in aplikacij, povezanih z delom, iz kopiranja ali posredovanja osebnih stikov.

Prav tako se glasi: Kakšne so vaše najboljše funkcije v telefonu?

Z BlackBerry 7 na pametnih telefonih BlackBerry Bold 9900 in 9930 bodo uporabniki dobili tudi celotno različico programa Docs To Go z vsemi "premijskimi" funkcijami, ki so omogočene zunaj okna, tako da lahko uporabniki enostavno delajo z Wordom, Excelom in PowerPointom datoteke neposredno na pametni telefon. Dokumenti v Googlu vključujejo tudi navidezni pregledovalnik PDF.

Razpoložljivost
Novi BlackBerry Bold 9900 in 9930 pametni telefoni naj bi bili na voljo od prevoznikov po vsem svetu od poletja.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here