Preden preklopite kartico SIM na Micro ali Nano velikost

Članek o pogovorih je navdihnil to objavo. Če uporabljate kartico SIM z običajno velikostjo, zdaj pa imate pametni telefon, ki uporablja manjše reže microSIM ali nanoSIM, verjetno boste razmišljali o rezanju vaše SIM-a, namesto da bi ga zamenjali za pravilno microSIM ali nanoSIM. Preden naredite naslednje informacije, upoštevajte naslednje podatke:

Tradicionalne kartice Mini-SIM so nekoliko debelejše od sodobnih mikro in nano-SIM kartic, zato včasih obstaja nevarnost, da bi lahko rezana SIM poškodovala stike na bralniku kartice SIM. Veliko omrežnih operaterjev danes dobavlja SIM kartice z dvema izstrelitvama, tako da lahko uporabnik izbere, kdaj bo dobil svojo novo kartico SIM, ali naj ima Mini- ali Micro-SIM; v teh primerih bo celotna kartica enaka debelina kot mikro-SIM, tako da ne boste imeli nobenega tveganja, vendar ne bi smeli prekiniti standardne Mini-SIM za telefon, ki je zasnovan za sprejemanje mikro-SIM kartice. Obstaja sekundarno tveganje z zmanjšanimi SIM-om, in to je, da lahko postopek rezanja v nekaterih primerih poškoduje kovinski čip in tako naredi kartico SIM neuporabna.

Ker tukaj na MOBILITY, veliko zamenjamo telefone za pregled in testiranje, imamo izkušnje iz prve roke. Da; redne kartice SIM so rahlo debelejše od microSIM-ov in nanoSIM-ov, v nekaterih primerih pa smo videli rezane kartice SIMS uničili microSIM slote telefonov. To se zgodi tudi z zmanjšanjem MicroSIM in NanoSIMS, ki se uporabljajo z adapterjem.

Če se lahko izognete rezanju in namesto tega zahtevate, da vaš ponudnik omrežja zamenja vašo SIM za manjšo različico, to storite. Zmanjšuje tveganje, da se kaj poškoduje.

Prav tako se glasi: Bitka za virtualno točnost natančnosti

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here