Postanite razvijalec za Android na delavnici Fasmicro MASTERs 2011

Android je odprta koda vrhunske mobilne platforme, ki je v zadnjih letih postala zagon. Razvil Google, ki temelji na jedru Linuxa in Java, ponuja skoraj neomejene možnosti zaradi licence odprtega vira.

V mobilnem svetu ni novic, da je Android tukaj, da ostane. To je najhitreje rastoča mobilna računalniška platforma v tem trenutku in bo verjetno nekaj časa ostala.

Priložnosti za razvoj aplikacij za Android so številne in če ste razmišljali, da bi postali razvijalec za Android, je tukaj priložnost.

Fasmicro's MASTERs je delavnica, ki bo v Nigerijo prinesla ključne strokovnjake po vsem svetu. Deveta izdaja bo februarja 2011 potekala v Owerriju. MASTER-ji bodo sestavljali dva modula, ki sta neodvisno dostavljena, in sicer:

  • Modul I: mobilnost računalništvo in razvoj aplikacij za Android
    14. in 16. februar 2011
  • Modul II: Vgrajeni sistemi -FPGA, Mikrokontroler -PIC in SX ter CAD
    17.-19. Februar 2011

Modul I je praktični tečaj za Android, ki je namenjen zagotavljanju bistvenih veščin in izkušenj pri razvoju aplikacij na mobilni platformi Android. V okviru tečaja bodo udeleženci razvili aplikacije v realnem življenju, ki bodo lahko služile kot osnova za njihove prihodnje projekte s sistemom Android. Eclipse in Android SDK se uporabljajo kot razvojno okolje v celotnem razredu.

Cilj je, da lahko udeleženci po tej delavnici razvijejo resnične življenjske aplikacije ali po potrebi uvedejo ustrezne tečaje v svojih terciarnih institucijah.

Več informacij o registraciji najdete na spletni strani Fasmicro.

Pomagajte mobilnost Nigerija si zaslužite nekaj referenčnih prihodkov: če se prijavite za dogodek, vnesite naše ime ( Mobility Nigeria ) in naš e-poštni naslov ( mobilnost [@] mobilitynigeria.com ) med registracijo.

Prav tako se glasi: Če je ta 3-palčni pametni pametni telefon resničen, se bo to zgodilo leta 2011

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here