BBM v primerjavi z WhatsApp: Ali je trava bolj zelena na drugi strani?

Včeraj zvečer sem posodobil status BBM z naslednjim: "BBM se pogosto pogosto dogaja v teh dneh, da bi ga lahko pustil za WhatsApp." V nekaj minutah sem imel nekaj odgovorov iz peščice stikov BBM. Ne bom vas veselil z vsemi temi, vendar se reproduciram pod najbolj zanimivimi.

Shina je stara mobilista, ki je bil vedno ljubitelj WhatsApp in nikoli ni skril svoje preference za to nad BBM, zato je bila to dobra priložnost, da jo preganjajo. To je storil s hitro odgovornostjo, ki je rekla: "LOL. Postaneš resnično. Na noben način niso partnerji ".

Nisem pričakoval ničesar drugačnega od njega, tako da je vse dobro in dobro.

Naslednja je bila Ronke, delavska dama. Ne vem, kaj se je odločila med dvema klepetalnicama. Njen odziv kaže, da uporablja napravo BlackBerry: "Whatsapp vas bo udaril. Ne vem, če je to le Blackberry stvar ".

Jaz : "Ehen? WhatsApp se prav tako ne počuti? "

Ronke : "Da o".

Tam. Nisem imel pojma. Kar se mene tiče, WhatsApp deluje dobro, vtis, ki sem ga morda razvil, ker ga uporabljam casovno in ne tako intenzivno, kot uporabljam BBM - in zato ne morem doživeti svojih napak.

Nato je Ijeoma zdrobil. "Moja se ni zmotila, " je odvrnila. "Kako se tvoje neusmiljeno?"

Jaz : "Sporočila so trajala tri ure, da bi se odprla ali prišla. Toda vse ostalo v telefonu je delovalo - e-pošta, WhatsApp, Twitter itd.".

Ijeoma : "Zanimivo. Tega problema še nikoli nisem imel. "

Kakšen kalejdoskop perspektiv. Očitno obstaja vrsta mnenj o tem, kako dobro aplikacija opravlja iz dneva v dan. Kakšne so vaše osebne izkušnje z WhatsApp in BBM? Katera je bolj celovita aplikacija? Katera je bolj zanesljiva? Kaj je bolj problematično za vas?

Preberite tudi: TECNO Boom J8 ne more poslati glasbe prek Bluetootha in WhatsApp

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here