Socialna platforma BBM gre v Public Beta

Socialna platforma BBM (BlackBerry Messenger) uradno preide v javno beta.

To pomeni, da lahko skupnost razvijalcev BlackBerry zdaj izkoristi močne socialne vidike zelo priljubljene storitve BBM (aktivna baza uporabnikov več kot 35 milijonov).

Izboljšane izkušnje razvijalcev - Omogočanje funkcij
S to različico beta, imajo razvijalci Java dostop do API-jev in funkcij, ki jim omogočajo, da v svoje aplikacije zgradijo pomembne funkcije. Uporabljajo jih dovoljenja za uporabnike in vključujejo dostop do in posodabljanje polj v profilu uporabnika, ustvarjanje področij po meri v profilu uporabnika, začetek in vdelavo klepetalnic s prijatelji, začetek prenosa datotek, izmenjavo aplikacij viralno s prijatelji na svojem seznamu stikov.

Razvijalci imajo tudi možnost, da preizkusijo natančen potek dela in vključitev BBM, ki jih lahko pričakujejo na napravi v živo. To omogočajo posebni simulatorji za BlackBerry Smartphone OS 5.0 in 6.0.

Več razvijalcev bo izkoristilo neverjetne funkcije BBM Social Platforma, ki se bodo začele aprila 2011, ko bo načrtovana dodana popolna podpora platformi BlackBerry WebWorks.

Izboljšana izkušnja končnega uporabnika - več kot samo klepet
S to izdajo BBM Social Platform revolucijo socialnih interakcij. Izkušnje končnega uporabnika se lahko zdaj razširjajo tudi preko sporočil / klepetov na popolnoma novo pasjo socialno privlačnih aplikacij, vključno z multimedijskimi storitvami, igralnimi storitvami, lokacijskimi storitvami (LBS), VoIP-om, video in trgovino. Tisto, kar je bilo prej samotna izkušnja, postane zdaj socialna izkušnja. Uporabniki pridobijo možnost odkrivanja novih aplikacij s prijatelji in izmenjavo izkušenj in vsebin v realnem času s svojim notranjim krogom. Uživajo v popolni prednosti skupnosti BBM - vedno na nenehni neposrednosti in odzivnosti.

Prav tako se glasi: Apple pravi, da ni težav pri sprejemu; samo signalne palice

Več informacij o družbeni platformi BBM in o tem, kako razvijalcem omogočajo dodajanje funkcij socialnih Super aplikacij v njihove aplikacije, najdete na BlackBerry DevBlog na //devblog.blackberry.com/2011/03/bbm-sdk/

Dodatne informacije o BlackBerry Messengerju in povezavah s stranmi za nalaganje BlackBerry Messenger SDK Beta in Vodiču za začetek BlackBerry Messengerja so na voljo na spletni strani www.blackberry.com/developers/bbm.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here