Skupina BBM vpliva na delovanje na BlackBerry


Po uporabi osem naprav BlackBerry - Curve 8520, Curve 8300, Curve 8360, Curve 9860, Bold 9650, Torch 9800, Bold Touch 9900 in Torch 9810 - moj sklep je, da bo pridružitev BBM Group na vaši napravi vplivala na učinkovitost naprava močno. Vaš BlackBerry bo počasen na nočno mamo.

Vsakič, ko sem se pridružil skupini BBM na vseh zgoraj omenjenih napravah BlackBerry, so se začele pojavljati resne zastave in zamrznitve. BlackBerry OS 7 ni ničesar spremenil. Vzorec je enak.

Prijatelj je naročen na tri BBM skupine in ugotovi, da uporablja BlackBerry peklensko. Tri skupine! Na žalost za njo pravi, da so vsi trije pomembni in povezani z delom, zato se od njih ne more odstraniti. Osebno, ko so zaostanki in zamrznitev postali neznosni za mene, sem se umaknil iz slavne skupine Mobility BBM (mislim, da me zdaj zamuja. Oprostite, fantje, toda ne morem imeti nobenega neučinkovitosti).

Odkar sem izstopil iz vseh aktivnosti skupine BBM, je moj BlackBerry delal gladko in nisem doživel nobenih resnih zapletov, ki sem jih uporabil. Nazadnje sem vesel uporabnik BlackBerryja.

Če naletite na močne zamike in zamrzovanje na vašem BlackBerryju, verjetno spadate v skupino BBM. Izstopite iz skupine in izkusite boljšo učinkovitost na svoji napravi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here