BBM še naprej širi svoje lovke

Včeraj je BlackBerry napovedal združitveni dogovor z LG Electronics, ki vključuje standardno in virtualno prednapetje (z uporabo LG App Managerja) in potrdil, da bo BBM še naprej na voljo kot brezplačen prenos iz trgovin z aplikacijami Android, vključno z Google Play ™. To dodaja LG številnim proizvajalcem, ki vključujejo Samsung, TECNO.

Drugi proizvajalci, ki imajo podobne dogovore za predobremenitev BBM, vključujejo: proizvajalce originalne opreme, kot so Be, Brightstar, Celkon, EVERCOSS, IMO, Micromax, Mito, Snexian in Spice, TiPhone in Zen.

Ta strategija pridobivanja OEM-jev za predobremenitev aplikacije BBM na njihovih napravah je odlična. Statistični podatki kažejo, da približno 16% uporabnikov pametnih telefonov nikoli ni preneslo aplikacije iz katere koli trgovine z aplikacijami, druge pa ne prenašajo več kot povprečno 26 aplikacij. Predobremenitveni BBM ji daje priložnost, da se uporabi. Seveda, prednapetost na napravi ni zagotovilo, da se bo uporabil. Mnogi uporabniki pametnega telefona prav tako preizkušajo nove aplikacije, ki jih nikoli več ne uporabljajo.

Medtem uporabniki Windows Phone še vedno čakajo, ko bo BBM na voljo za svojo platformo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here