Življenjska doba baterije na X10 Mini pro

Življenjska doba baterije je postala nagnjen glavobol za večino današnjih pametnih telefonov na dotik. Ti prikažejo s fancy uporabniškimi vmesniki, ki zahtevajo visokokakovostne procesorje, preprosto ugriznejo humongirane količine moči. V mnogih primerih baterije ne trajajo več kot en dan težke uporabe.

X10 Mini Pro sem že nekaj mesecev. Praviloma mi pride skozi dan intenzivne uporabe. Z intenzivno uporabo mislim, da se Mini Pro samodejno sinhronizira z Gmailom, Googlovimi stiki in Google Koledarjem na 3G povezavo, sprejema in sprejema klice, pošiljanje in prejemanje SMS ter uporabo za Facebook in brskanje po spletu.

Na primer, na primer, moram nastaviti, da se Nokia N900 poveže z mojim poštnim strežnikom enkrat na 2 uri, da bi baterija trajala do 5 ure. Če nastavite poštni odjemalec na čas sinhronizacije 5 minut, baterija N900 se odloži v nekaj urah.

Na X10 Mini Pro sem izvedel ekstremni preskus akumulatorja, da bi ugotovil, koliko naj pričakujejo od njega v najslabšem primeru. V tem preskusu so tukaj parametri, ki sem jih nastavil:

  1. Polno baterijo sem polnil
  2. Omrežni način nastavite na vedno na 3G
  3. vklopljen WiFi radio
  4. vklopljen Bluetooth
  5. nastavite glasnost na najglasnejši način
  6. nastavite Gmailovo sinhronizacijo na samodejno, tako da boste vedno pošiljali e-pošto v realnem času
  7. osvetlitev zaslona nastavite na najsvetlejše
  8. gledal film približno 20 minut
  9. predvajal nekaj glasbe za približno 10 minut
  10. samodejno sinhronizacijo z Google Koledarjem in stiki

V času testa sem prejel 2 SMS pogovora in imela tri telefonske klice, ki so trajala nekaj več kot 4 minute. Spletno mesto sem pregledal tudi 1 uro.

Prosimo, preberite tudi: Kako preveriti svoj BVN z vašim mobilnim telefonom

Test se je začel ob 19.30 uro. Približno devet ur in dvajset minut kasneje je X10 Mini pro zaustavil ob 4, 43 uri. Takšen rezultat v ekstremnih razmerah kaže na to, da so moje redne izkušnje s polnjenjem baterije dneva ali več v redu.

Življenjska doba akumulatorja X10 Mini Pro je zelo podobna Touch Pro2. Zagotovo veliko, veliko bolje od tega, kar ponuja N900.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here