Življenjska doba baterije na HTC Touch Pro2

V maju sem objavil svoj pregled delovanja baterije N900.

Medtem ko je super napravo, je N900 nekoliko ohromel z manjšo kapaciteto akumulatorja (1320 mAh), s katero jo je Nokia opremil. Prehodno je, vendar nekje vzdolž črte bo prišlo do vas.

V mojem skrajnem testu je N900 zaprt po dveh urah.

Včeraj sem imela priložnost videti, kako dobro bo HTC Touch Pro2 s svojimi 1500 mAh. Odšel sem domov ob 6.45 z 95-odstotnim polnjenjem baterije in ohranil povezavo Bluetooth slušalke, ki je bila aktivna vse do 2 ure na Ilaro . Povezava Bluetooth je bila aktivna tudi pri povratnem potovanju še 2 uri.

Medtem se TP2 povezuje z mojim e-poštnim strežnikom vsakih 5 minut. Uspelo mi je tri klice in peščica SMS-ov. Na Ilaro sem vzel tudi 18 slik.

Po vrnitvi v Lagos sem se odpravil naravnost v cerkev in nato na sestro. Nisem prišel domov po 5 uri, in sem imel 30% akumulatorja. Če bi zagnali N900 s 5-minutnimi e-poštnimi povezavami, bi to uro pred tem časom uničili . Da bi preživel dan, sem moral narediti vse, da nastavim N900, da se poveže vsak po 15, 30 ali 60 minutah, odvisno od okoliščin.

Danes zjutraj sem dal TP2 ekstremni test - s 5-minutnimi e-poštnimi povezavami prek omrežja 3G, 10 SMS-jev, dveh klicev v teku 10 minut in ogledom 1-urnega 37-minutnega filma, nepredstavljivo, na TP2.

No, po vsem tem sem še vedno imel 40% moči. Nato sem moral izstopiti. Seveda je trajanje baterije TP2 zelo dobro v primerjavi z N900. Ni slabo za napravo s 3, 6-palčnim zaslonom in zelo glasnimi zvočniki.

Prav tako se glasi: Kaj kuhate med gospodično mobilnostjo in gospodom Bankolom?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here