Varnostno kopirajte in sinhronizirajte svoje stike, slike, SMS in koledar z ZYB

Če zaradi katerega koli razloga veliko spremenite telefone, morate poznati težavo prenosa stikov.

Eden od načinov za rešitev te težave je redno varnostno kopiranje datotek. Toda to ni potrebno omejiti samo na stike. Lahko se varnostno kopirajo tudi druge datoteke, kot so SMS, slike in koledarski vnosi.

Če imate računalnik, lahko varnostno kopirate telefon prek katerekoli programske opreme PC Suite, ki jo podpira proizvajalec. Če ni, je spletna storitev za varnostno kopiranje izvedljiva alternativa.


ZYB je spletni sistem, ki na internetu podpira vse podatke o stiku z vašim telefonom. ZYB samodejno posodablja vaše stike, v telefonu in internetu, kadar koli vi ali vaši prijatelji spremenite ali dodate podatke. Ta osnovna funkcionalnost je brezplačna.

V bistvu potrebujete povezavo GPRS / EDGE / 3G / HSDPA, varnostne kopije in obnovitev datotek pa lahko kadarkoli in kadarkoli, dokler ste v omrežju.

Stike lahko tudi varnostno kopirate tako, da pošljete SMS na vnaprej določeno številko. Slikovne varnostne kopije je mogoče storiti tudi prek MMS-jev.

Prednost te spletne storitve je, da niste vezani na varnostne kopije in obnovite iz ene same lokacije (kjerkoli je vaš računalnik).


Poleg varnostnih kopij stikov ZYB prav tako podpira vaše koledarske vnose. Svoje SMS, slike in videoposnetke lahko tudi rezervirate za majhno naročnino.

Poleg tega vam ZYB pokaže vaše socialne posodobitve iz Facebook, Twitter, Flickr, Hyves in bloge.

Sliši se kot nekaj, kar bi lahko uporabil? Nato se obrnite na ZYB.COM, da se prijavite brezplačno in shranite telefon v sinhronizacijo.

Preberite tudi: Zain Packet Data za brskanje po internetu na osebnem računalniku

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here