Back-Up-My-Phone - BUMP za Symbian

Varnostno kopiranje podatkov je podobno kot "zavarovanje". NE potrebujete, dokler ga res ne potrebujete. In do takrat je že prepozno!

Obstaja več aplikacij in metod za varnostno kopiranje vsebine vaše mobilne naprave. Tisti, ki se takoj spomni, je priljubljena PC-Suite (če želite varnostno kopirati na svoj računalnik). Lahko se odločite za varnostno kopiranje vsebine vašega telefona v datoteko na samem telefonu, nato pa bluetooth / jo prenesite drugam za varno shranjevanje.

Lahko pa se odločite za varnostno kopiranje v nekem stratosferi (oblak).

Dva od brezplačnih aplikacij za strežnike CONTACTS, ki sem jih uporabljala, so:

Prenos stikov (za Symbian s60V3 in starejše), ki jih je mogoče prenesti iz trgovine My-Symbian (Upoštevajte, da lahko to aplikacijo uporabljate s programsko opremo Symbian ^ 1 / S60v5 z uporabo virtualne tipkovnice, imenovane »VirtualKeyBoard«)

Stiki BackEXT za s60v3 / s60v5), ki jih lahko prevzamete iz aplikacije APNIAPPS

Morda boste želeli, da jim oba spin.

Če želite raje varnostno kopirati oblak (z dodatno možnostjo celovitejše in popolne varnostne kopije telefona, boste morda želeli poskusiti BUMP (Back Up My Phone).

Storitev BUMP uporablja aplikacijo, ki jo boste v svoji napravi namestili za sinhronizacijo podatkov s strežnikom. Omogoča selektivno sinhronizacijo vseh podatkov vašega telefona (ne samo stikov) - koledar stikov, besedilna sporočila itd

Kot pri vseh drugih storitvah v oblaku (še posebej brezplačno), je pametno, da se ne zanašate na enega samega. Če se zbudiš in ugotoviš, da je služba šla v dim, kdo te bo tožil?

Preberite tudi: Twitter za Blackberry 1.1 se je začel v Beta

BUMP je družba One Dot Limited UK in storitev financirajo oglasi v aplikaciji. Torej, sprejmite strategijo, ki vam najbolj ustreza, vendar rezervirajte te podatke / datum DANES!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here