Samodejni pripomočki, ki prihranijo dan: Nočna črpalka

Obstaja nekaj priročnih pripomočkov, ki voznikom avtomobilov pomagajo pri nekaterih slabih situacijah. Eden takih pripomočkov je ročna nožna črpalka. Pnevmatike so pomemben del avtomobila, kar je tisto, kar ohranja vozilo povezano z avtomobilom in bistveno za nadzor. Če imate ročno nožno črpalko lahko Bog pošlji, ko imate puščanje ali nizko pnevmatiko in so daleč stran od vulkanizerja. Tu je primer nožne črpalke.

To je zračna črpalka z visokim pritiskom na nogo, ki je enostavna za uporabo. Priklopite ga v svojo pnevmatiko in s pedalom potisnite pedal.

Kul je v tem, da ima merilnik zračnega tlaka, tako da lahko natančno poveste, kakšen je zračni tlak priključene pnevmatike. Amd vam pomaga vedeti, kdaj ustaviti črpanje (ob predpostavki, da veste, kakšen je priporočeni tlak v pnevmatikah za vaše pnevmatike).

Če imate v svojem avtomobilu ročno črpalko? Priporočam, da storite. Moj je nekajkrat rešil mojo kožo, še posebej, ker delam kar nekaj potovanj. Nizka pnevmatika, ko je obtičala v hotelu v čudnem mestnem jedru ali po zapuščeni cesti, je z lahkoto skrbela.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here