Zvočna zmogljivost na Nokia 808 PureView

Želel sem videti, kako dobro deluje Nokia 808 PureView v avdio oddelku. Glasba je ključna potreba mojega in popolnoma imam rad, da je močno izčrpana. No, kar sem storil, je bilo 808 proti HTC One X in BlackBerry PlayBook.

Medtem ko se PlayBook ne trži z nobenim avdio posnetkom, je postal referenčna naprava za primerjavo kakovosti zvoka tukaj na MOBILITY. In doslej, je zmagal VSAKI mobilni telefon, ki je bil proti njemu. HTC trži One X kot BeatsAudio napravo, vendar je v PlayBookju tako ostalo v prahu, da je skoraj neverjetno.

Najprej smo igrali isto skladbo na One X in nato 808 preko vgrajenih zvočnikov na vsaki napravi. Ni bilo konkurence. 808 je bil tako boljši, tako glede količine in kakovosti proizvodnje, da so vsi, ki so bili priča demonstraciji, spustili čeljusti. 808 je veliko glasnejši in polnejši. HTC samo zdi, da ne morejo proizvajati zvočnikov, ki ne zvonijo in utišajo. Oh, no.

Nato je 808 šel proti PlayBook in prišel v dobrem stanju. 808-jevi zvočniki proizvajajo glasnejši zvok, kot ga ima PlayBook, vendar je, kolikor je mogoče, ta tablica ozko razširi na oddelku za kakovost zvoka. To govori nekaj, če upoštevam, da je PlayBook uničil vsako drugo napravo, ki sem jo napravila proti njej.

Slušalke
Želim si, da bi lahko rekel, da je Nokia vključila odličen nabor slušalk z 808, vendar tako v smislu fizične gradnje in proizvodnje, priložene slušalke malo razočara. Pričakovala sem nekaj podobnega kot pri N8 leti. Kot taka, razen če imate boljšo nastavitev ali ste pripravljeni iti na nakup, je povprečna kakovost glasbe prek priloženih tistih, s katerimi ste zaljubljeni. Povprečje ni slabo, toda to je vodilno mesto, in seveda sem razvajen.

Prav tako se glasi: Ali TECNO zdaj poseduje 50% afriškega trga pametnih telefonov?

Predvajajte FM radio
Poleg tega, da poslušate glasbo prek vgrajenega zvočnika in slušalk, je možnost predvajanja preko FM kanala tam. To je dobro za te pogone, če želim na voljo celotno glasbeno knjižnico ali celo zabavne nastavitve z družino in prijatelji.

FM oddajnik deluje dobro. Glasbo črpalka z ustrezno količino in kakovostjo. V produkciji je veliko basov, zato, če imate radi glasbo, ki jo lahko slišita in občutita, ste pokriti.

Sklepi
Ali Nokia 808 PureView izpolnjuje pričakovanja v zvezi z avdio izhodom? Ja. Vendar, če vam je ljubše slušalke, si naredite uslugo in pojdite na dostojno par.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here