Napad Killer Number!

Morda ste prejeli besedilno sporočilo / e-pošto ali včeraj videli Facebook ali Twitter objavo o številki morilca "09141", ki naj bi poškodoval mrtve osebe, ko bodo izbrali klic iz nje. Glede na govorice je včeraj umrlo 7 ljudi (včeraj se ni povečalo z 7) in ima še kakšne nasprotne številke morilca, ki mu pomagajo pri njegovih dolžnostih.

To se sliši, kot da so pred nekaj leti govorili o drugačnem številu. Vem, da bi lahko poškodoval nekaj čustev, ki bi to rekli, ampak osebno, verjamem, da je to samo govorica brez nobene resnice v njej, ker sem slišal, a nikoli nisem videl dokazov o smrti in osebno, sem logična oseba, Dobil sem več kot doživetje, da bi povedal karkoli.

Čeprav je to lažje, je to lahko odlična virusna strategija trženja za katero koli podjetje, ki bi želel širiti buzz o svojih izdelkih, npr. Sango Mirinda Alien (Orange Men in Lagos), ki je bila toliko let nazaj.

To je vse za zdaj, vendar prosim, da bi rad vedel, kako uporabljati številčne tehnike pri ubijanju, in tudi, če ima kdo dokaz o "umorih", v tem času moram popraviti, če na slučajno prejmete klic iz " morilsko številko "in se odločite izbrati, prosim, ne krivite mene

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here