Asus ZenBook 3 Deluxe: Udoben prenosni računalnik

Asus ZenBook 3 in Asus ZenBook 3 Deluxe sta v bistvu isti prenosni računalnik, čeprav še vedno obstajajo nekatere subtilne razlike. ZenBook 3 je vrhunska alternativa 12-palčnemu MacBooku. Podobno je ZenBook 3 Deluxe spominja na MacBook Pro. ZenBook 3 Deluxe ponuja dodatne funkcije, ki so prijazne do informacij v operacijskem sistemu Windows 10 Pro, za katere bi uporabniki energije ali tradicionalna podjetja našli priročno. Vendar pa bi večina ljudi verjetno naredila brez teh dodatnih funkcij.

ZenBook 3 Deluxe je tisto, kar bi lahko opisali kot prenosni računalnik. Ima pro-level funkcije, kot so bralnik prstnih odtisov in Windows 10 Pro. Vendar pa je značilen poslovni videz laptop spregledati, v prid stilsko aluminijasto podvozje in globoko modri pokrov s krožnim brušenim vzorcem. Glede na to, da je to 14-palčni zaslon laptop, je naprava precej lahka in prenosna.

ZenBook 3 Deluxe ima podobno kot MacBook tudi osvetljeno tipkovnico z otoškimi tipkami. Ti dosežejo skoraj do roba šasije. Naprava odlično deluje glede na zmogljivost. Poročila kažejo, da je ZenBook 3 Deluxe odličen za surfanje po spletu, pretakanje videoposnetkov visoke ločljivosti, osnovno urejanje fotografij in videoposnetkov ter splošne pisarniške naloge. Toda potem ima ZenBook 3 Deluxe omejen nabor povezovalnih možnosti, kar je precej nižje. Prenosnik ima tri priključke USB-C, od katerih sta dva priključka Thunderbolt 3 in en priključek za slušalke

ZenBook 3 Deluxe ima standardni zasloni z ločljivostjo 1, 920 x 1, 080 brez dotika. Ni možnosti nadgradnje na višjo različico. Vendar pa to deluje dovolj dobro, če gledate HD videoposnetke. Kot je to običaj za prenosne računalnike Asus, zvočniki niso vse, kar je super, zato bi bilo bolje, če bi uporabljali slušalke.

Preberite tudi: Asus VivoBook W202: Nizkocenovni prenosni računalnik s sistemom Windows 10 S

ZenBook 3 Deluxe je povprečno 7 ur in 29 minut na bateriji. To ni tako impresivno v primerjavi z drugimi prenosnimi računalniki. LG Gram ima daljšo življenjsko dobo baterije 11 ur in 30 minut, MacBook pa traja 10 ur in 26 minut.

V celoti, Asus ZenBook 3 Deluxe je dovolj dober crossover laptop z razumnimi specifikacijami. Stane 1, 699 dolarjev.

ASUS ZENBOOK 3 DELUXE SPECIFIKACIJE

  • Zaslon: 14-palčni, 1.920 × 1.080 prikazovalnik
  • CPU: 2.7GHz Intel Core i7-7500U
  • Pomnilnik: 16 GB DDR3 SDRAM 2, 133 MHz
  • Grafika: 128MB namenjena Intel HD Graphics 620
  • Shranjevanje: 512 GB SSD
  • Omrežja: 802.11ac, Wi-Fi, IEEE 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.1
  • Operacijski sistem: Microsoft Windows 10 Professional x64

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here