Asus VivoBook W202: Nizkocenovni prenosni računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 S

Microsoft Surface prenosni računalnik je prišel z enosmerno Windows 10 S. To je bilo nepričakovano, saj je bil operacijski sistem ocenjen kot pod standardom za to vrsto prenosnih računalnikov. Z drugimi besedami, Windows 10 S je treba naložiti na cenejše naprave, kot je prenosni računalnik Surface. To je še treba videti. Vendar pa je Asus VivoBook W202 ena naprava, ki ustreza opisu Windows 10 S-vreden laptop.

Asus VivoBook W202 stane samo 279 dolarjev, namenjen ljudem z majhnim proračunom, poročila pa kažejo, da je bila naprava izdelana z zmernimi očesi, kar bi moralo biti dovolj dobro za mlade posameznike. Prenosnik ima procesor Intel Celeron N3350, ki deluje na 1, 1GHz, 4GB RAM-a in 64GB prostora za shranjevanje eMMC. Obstajajo še druge različice, ki imajo do 8 GB RAM-a in 128 GB prostora za shranjevanje. Ta različica prihaja s polno različico operacijskega sistema Windows 10 za samo 299 dolarjev.

Po Asusu je VivoBook W202 zgrajen za izobraževalne namene. Ima tipkovnico, odporno proti razlitju, šarnir s 180 stopinjami in ojačani robovi, ki varujejo napravo pred naključnimi kapljicami. Poleg tega je zaslon proti bleščanju, ki zmanjša obremenitev oči. Drugi atributi vključujejo tipkovnico, ki omogoča 1, 8 mm potovanje in večjo sledilno ploščico. Vse te funkcije omogočajo lažje uporabo Asus VivoBook W202.

Kar zadeva življenjsko dobo baterije, VivoBook W202 traja do 11 ur z enim polnjenjem. Na voljo je tudi z dvema vratoma tipa USB-A, polno velikim vmesnikom HDMI in bralnikom kartic SD. Vse to prihaja na napravo, ki tehta le 2, 6 kg in je debela manj kot 1 cm.

Prav tako se glasi: Novi Wireless Entrant GiCell cilji 1 milijon naročnikov v prvem letu

Asus VivoBook W202 vam bo dobro služil, če boste potrebovali napravo, s katero boste ročali vašim otrokom, ki vstopajo v šolo. Dodatna prednost je, da ne morete namestiti nekaterih nepotrebnih aplikacij, saj Windows 10 S to ne dovoljuje. Vendar to ni zmogljiva naprava.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here