Askedoo je platforma Q & A, ki vam bo priskrbela odgovore prek živega streaminga

Danes skoraj vse, kar moramo vedeti, je samo iskanje Google. Vendar včasih preprosto ne najdete natančno tisto, kar iščete na prvih nekaj straneh z rezultati iskanja, kar lahko resnično povzroča težave. Zdaj pa je aplikacija ustvarjena, da odgovori na ta vprašanja, ki jih postavljate v živo. Ta aplikacija je znana kot Askedoo, in to je live streamed Q & A video klepet platforma, ki bi morala nadomestiti besedilne spletne strani Q & A.

Askedoo je bil ustvarjen za povezavo uporabnikov z ljudmi, ki lahko v realnem času odgovorijo na vaše vprašanje, povezane z več kategorijami, kot so tehnologija, moda, dom in vrt, lepota in tako naprej. Cilj aplikacije je, da vas povežemo z nekom, ki ima odgovor, in vedno je tudi odgovor na vaše vprašanje, saj je uporabniška baza Askedoo globalna. Lahko začnete oddajanje v živo z lastnim vprašanjem ali si lahko ogledate nečloveško predvajanje. Obstaja tudi možnost, da ocenite svoje izkušnje z reakcijami, kot so visoke petice. Poiščete lahko tudi druge teme, ki vam lahko pomagajo zagotoviti odgovor.

Lahko dobite denar od Askedooja. Način, da to storite je, da gostite temo. S to možnostjo lahko vplivalci in drugi strokovnjaki gostijo live-stream v živo in nastavijo cene za sodelovanje drugih. Prav tako lahko gostite zasebne seje z vprašanji in odgovori. Za plačilo v višini 10 evrov, lahko oddajniki vnesejo enosmerni prenos v živo. Izbrani odgovornik prejme 80 odstotkov zneska in Askedoo prejema ostalo. Spraševalec lahko tudi odvrne odzivnika za svoje težave, če to prosim.

Preberite tudi: Huawei Mate SE specifikacije in zmedeno ameriško mobilno strategijo

Profil lahko prilagodite tako, da vključite podrobnosti, kot je vaše strokovno znanje. Obstajajo tudi statistični podatki o uporabi, ki kažejo, koliko vprašanj ste postavili, čas oddaje in čas gledanja. Vse vaše nedavne oddaje in obvestila so shranjene v vaši zgodovini, ki jih lahko pozneje preverite tako, da greste v svoj profil. Če želite postaviti vprašanje, zaženite aplikacijo, vnesite vprašanje, izberite kategorijo in tapnite Go Live. Potem počakajte, da nekdo odgovori. Glede na to, kako hitro boste dobili odgovor, bi to lahko bilo res koristno ali precej dolgočasno.

Askedoo je precej edinstven na platformi Q & A. vendar se veliko ljudi morda ne strinja z dejstvom, da je vizualno zasnovana. Tudi veliko vprašanj na platformi ne zahteva živega toka. Vendar pa je ta aplikacija lahko uporabna za spletno mentorstvo in vse te dejavnosti. Prenesete lahko različico iOS iz trgovine App Store. Za zdaj je to vse; različice namiznih računalnikov Android so še v razvoju.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here