Ali sta Globacom in GTBank v loggerheads več kot 737?

GTBank's One Click Airtime Top-up je verjetno najboljša stvar, ki se je kdajkoli zgodila strankam banke, ki potrebujejo hiter nakup v času. Če želite dopolniti svojo mobilno linijo ali poslati družinsko in prijateljsko časovno obdobje, morate v telefonu pokličete samo * 737 * znesek #, da dopolnite svojo vrstico in bančni račun bremenite za nakup. To je oh, tako priročno.

Zjutraj sem se zbudil, da sem ugotovil, da sem skoraj izključen iz časa uporabe in občasno začel uporabljati storitev, saj sem vedel, da imam vsaj dovolj na svojem bančnem računu, da pokrijejo stroške časa, ki sem ga potreboval ( PS : Vem, da to zveni kot jaz sem državljan #MekunuTwitter, ampak ...).

Kakorkoli, to je bil odgovor, ki sem ga dobil:

Da; Storitev GTBank 737 je bila v omrežju Glo onemogočena do nadaljnjega. Vzdih.

Če še nikoli niste uporabljali storitve ali podobnega prej, ne morete razumeti, kako se zdaj zdi, da ga je odvzela. Zdaj se moram prijaviti v aplikacijo za mobilno bančništvo ali portal za spletno bančništvo, po meniju po meniju - in potem mora biti moj žeton na voljo za nas ali brez predstave. To je zanič. To je slabo.

Sprašujem se, katera stranka je spustila žogo in razbila razmerje med GTBank 737 in Globacom - oranžno škatlo ali limonsko zeleno žogo? Ali je bil Glo reagiral na nekaj, kar je naš bralec rekel v komentarjih tukaj? LOL.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here