Ali so razvijalci aplikacij v Androidu lažji od svojih iOS protokolov?

Trenutno pregledujem tablični računalnik s sistemom Android. Praviloma uporabljam tablične računalnike izključno v pokrajinskem načinu. Torej, ta zavihek je nastavljen tako, da ne preklopim na portret in namestim in zaženem aplikacije. Takoj sem opazil dve stvari:

1. Mnoge aplikacije za Android nimajo načina tabličnega računalnika .
Veste, da je v načinu splitskega zaslona, ​​kot bi ga našli, na iPadu. Twitter, Facebook in številne druge aplikacije v Androidu so le večje različice standardnih aplikacij za pametne telefone. In izgleda grozno.

Glejte pic zgoraj? To je Facebookova aplikacija na tabličnem računalniku. Ne; to ni način, kako narediti aplikacijo za tablični računalnik. To je samo ob vmesniku za pametne telefone in slapping na večji zaslon.

2. Nekatere programe Android se prikazujejo samo v pokončnem načinu v tabličnem računalniku .
Kaj daje? Da; Jaz jih zagnal, in se odprejo v pokončnem načinu. Obrnil sem si vrat, da bi jih lahko prebral / uporabil, ali pa tableto obrnil, da ga drži v pokončnem položaju.

Drugi pic zgoraj je primer aplikacije, ki se prikaže samo v pokončnem načinu. Slab. Uničujoče dejansko.

Lenjost?
Žal mi je, da je to tako, vendar ni čudno, da iPad ureja prostor tabličnega računalnika. Zdi se, kot da na splošno, razvijalci aplikacij za Android so le lažji od svojih iOS protokolov. Ne morem najti nobenega drugega logičnega zaključka za to.

Izjeme se zdijo precej med nekaj in malo. Aplikacija Yahoo Messenger (zgoraj) ima na primer pogled tabličnega računalnika, ki uporabniku omogoča prikaz splitskega zaslona. Enako velja za WordPress. Kudos, fantje. Drugi? Sram na razvijalce. Večina. Vrnite se na svoje osebne računalnike in še bolj prilagodite svoje aplikacije za podporo tabličnemu računalniku, nato pa morda tablični računalniki Android ponujajo pošteno možnost, da dobro delujejo proti iPadu.

Prav tako se glasi: Prodaja! Pliris BlazeX, TECNO Phantom A3, TECNO P5

Za zdaj, z grozljivo raven podpore za tablične računalnike na platformi Android, ki jo vidim, ni možnosti za boj. Odkrijte iPad, in večina aplikacij - vsaj tistih, ki sem jih uporabil - so videti v omamnem načinu v načinu deljenega zaslona. To je tisto, kar nastavi iPad poleg iPhona. Ne želim velikega Android pametnega telefona v mojih rokah. Hočem tableto. Aplikacije morajo odražati, da uporabljam tablični računalnik.

Ne morem kričati, prosim.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here