Aplikacije: stari Microsoft nikoli ne bi naredil nekaj takega

Microsoft ima nabor novih orodij in storitev, ki jih lahko vsak razvijalec uporabi za ustvarjanje aplikacij za kateri koli mobilni operacijski sistem. Z "katerega koli mobilnega OS-ja" so izbire omejene na prva tri: Android, iOS in Windows Phone. Dovolj pošteno. Microsoft je vedno trdil, da bo vojna pametnega telefona tekla s 3 konji. Zdaj je Windows Phone dejansko ukoreninjen v tretjem mestu. To je kljub relativno manjšemu tržnemu deležu v ​​primerjavi s prvima dvema.

Ta paket orodij se potisne pod oznako »Vsak Dev, katera koli aplikacija«. Microsoft trdi, da vam orodja pomagajo pri ustvarjanju privlačnih aplikacij za Android, iOS in Windows Phone z lahkoto. Ulov je, da stari Microsoft nikoli ne bi nikoli naredil nekaj takega. Poskušali bi te zakleniti na svojo platformo in samo na njih. Ta nova odprta Microsoft je zelo zanimiva. Cilj je pridobiti Microsoftove storitve ljudem, ne glede na to, kaj uporabljajo. Kar zveni briljantno.

Kaj bo to naredilo za Windows Phone, je še treba videti. Ampak, čeprav igra za Microsoftov mobilni OS, je podjetje na pravi poti. Pozdravite Univerzalni Microsoft.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here