Aplikacije za upravljanje vašega WordPress Blog na mobilnem

Zaženite spletni dnevnik, ki ga je gostil WordPress prek mobilne naprave, še nikoli ni bilo lažje. Če uporabljate katerokoli platformo za pametne telefone, obstaja aplikacija WordPress, ki vam omogoča preprost dostop do vašega spletnega dnevnika, kjer ste. Te aplikacije vam omogočajo pisanje, shranjevanje osnutkov, objavljanje, dodajanje slik, zmernih komentarjev in še veliko več.

Na vsaki od naslednjih platform, vaša najboljša stava je uradna aplikacija WordPress:

- Android
- BlackBerry
- Windows Phone
- iOS

Aplikacije za zgoraj navedene platforme so najbolj izčrpne in najbolj značilne. Lahko se razlikujejo na različne načine, vendar so vsi dovolj pakirani, da vam omogočajo funkcionalnost, ki jo potrebujete za upravljanje vašega samopostrežnega spletnega dnevnika na svojih pametnih telefonih.

WebOS
Aplikacija WordPress za aplikacijo WebOS je precej zastarela in pomotoma postavi strukturo vašega objav. Seveda dvomim, da obstaja veliko ljudi, ki še vedno uporabljajo WebOS.

Nokia Belle OS
Belle nima uradne WordPress aplikacije, vendar je aplikacija tretje osebe, ki poskuša zapolniti vrzel. CutePress za Symbian / Belle izvajamo ključne naloge blogginga, kot so objavljanje novih objav, upravljanje in urejanje objav in strani ter zmernih komentarjev. Komentarjev ni mogoče urejati.

Težava s CutePressom je, da vsak teden ali tako zdi, da izgublja nastavitve povezave na vaš blog, ki ga sami gostijo, in jo morate znova nastaviti iz nič. Poleg tega ni tako robusten in uporabniku prijazen kot uradna aplikacija. To naredi Belle OS najslabšo možnost za vas, če razmišljate o blogiranju prek mobilnega telefona.

Prav tako se glasi: Nokia-Microsoft: zakaj ste vsi napačni sovraštvo na Stephen Elop

Sklepi
Dobro je videti, da fantje za WordPress resnično razumejo kraj mobilnega v današnjem svetu in podpirajo vse sodobne pametne platforme.

Če ste blog, ali sploh to storite iz mobilnega telefona in ali prek katere koli od zgornjih aplikacij? Delite svoje misli.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here