Apple prevzame ugriz iz Nokia / Symbian z iPhone 3.0

V redu, se še ni zgodilo, če pa seznam funkcij novega iPhone OS 3.0 ne more iti, stvari ne izgledajo preveč dobro za Nokia / Symbian.

Na novo objavljena programska oprema za iPhone (različica 3.0) ima seznam - čakaj na to - 100 novih funkcij. Mnoge od teh značilnosti so stvari, ki so jih uporabniki pametnih telefonov lamentirali, odsotni na iPhoneu in jih tako ohranili proč od privlačnosti jabolk.

Zdaj, na primer s sistemom cut-and-paste, SMS posredovanje, MMS, Stereo A2DP Bluetooth streaming, System-wide krajinske tipkovnice, WiFi auto-login za vroče točke, v živo video in avdio streaming, privezovanje in snemanje glasu, zdaj na iPhone OS, se je slika nenadoma spremenila.

IPhone je odšel iz drage igrače na zelo funkcionalno in drago orodje - in Nokia / Symbian ga mora gledati. Zakaj?

Evo, zakaj

Ta osupljiv, uporabniku prijazen vmesnik na iPhoneu še vedno nima konkurenta. Pozabi na s60 5. izdajo Dotaknite se. Pozabite TouchWiz, in vsi drugi slap-on sloji posameznih proizvajalcev so prišli z.

iPhone 3.0 kriči ravnovesje v uber-cool in funkcionalnost.

Symbian naprave uporabljam večino moje zgodovine pametnih telefonov, vendar upoštevajte, na primer, da Nokia / Symbian še vedno izvaja cut-and-paste v vgrajenem spletnem brskalniku (kar je noro, starejša državnica Nokia 9500 pa je imela to preprosto funkcijo), zdaj pa je iPhone pretepel s60 na to - plus ta uporabniški vmesnik, in ne bom presenečen, ko vidim, da mnogi uporabniki Symbian kričijo jabolko. Brez heca.

Ali bom izbral iPhone? Nevem. Jaz sem fizična oseba QWERTY tipkovnice. Ne; tiste zaslonske QWERTY tipkovnice preprosto ne ponujajo enake enostavnosti uporabe kot njihovi kolegi strojne opreme.

Prav tako se glasi: ZTE nubia N3 je brezžična in ima neverjetno 5.000 mAh baterijo

Če Apple jutri izda QWERTY različico iPhonea, ki deluje v3.0, ne dvomim, da bom izbral eno. Do takrat…

Heads-up iz: GSMarena.com

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here