Apple Special Event 1. septembra 2010

Appleov poseben dogodek za svojo glasbeno linijo izdelkov je prišel in odšel. To je letni september dogodek za Apple, ki je datiran nazaj vsaj 6 let. Verjamem, da je smiselno, da imamo vsaj pogled na to v Mobility Nigeria. Razen iPod-jevih izdelkov, ki so bili objavljeni, je bila med dogodkom omenjena iOS 4.1 posodobitev. iOS je operacijski sistem, ki deluje na iPhone in iPad. IPad 3G ima integriran GSM / 3G radio in bi bil na voljo do naslednjega tedna in novembra. Posodobitev 4.1 bo odpravila težave z bližino iPhone 4 in tudi počasno delovanje iPhone 3G.

Najpomembnejše posodobitve in napovedi bi lahko povzeli v približno 5 področjih prenove v proizvodni liniji.

1. iPod Touch
To je zagotovo opravilo veliko revizijo. Antena Wi-Fi je še vedno notranja, tako da ne pričakujte, da bo problem z anteno, ki je naletel na njegovo višjo sestro, iphone 4. Preoblikovanje vključuje večino ključnih funkcij telefona iphone 4, vključno s sprednjimi in zadnjimi obrnjenimi kamerami ter podporo za Apple's facetime video klepet tehnologije. Ta četrta generacija iPod Touch se ponaša tudi s tehnologijo Retina, ki prikazuje iPhone 4 in s tanjšo telesno linijo. Zadnja kamera ima snemanje videoposnetkov visoke ločljivosti in procesor napaja isti procesor A4 (1 Gigahertz CPU), ki se uporablja tudi v iPhone 4 in iPad. Ta teden bo na voljo že pri 229 $, 299 $ in 399 $ za 8 GB, 32 GB in 64 GB.

Prav tako se glasi: ročaj s Power Plus 10.000 mAh močjo bank

2. iPod Nano in iPod Shuffle


Ti so bili tudi preoblikovani. Slike teh dveh proizvodnih linij so enake kot zgoraj.

3. iOS 4.1 in 4.2 podrobnosti
iOS 4.1 zdaj uvaja novo funkcijo, imenovano GAMECENTRE. To je aplikacija na iphone-u, kot tudi nabor API-jev za razvijalce za učinkovitejše izvajanje večigralskih iger v iphone / ipod touch. Lahko bi preprosto izpodbijal kolega iOS 4.1 uporabnik v igri, na primer tako naredi iPod Touch ali iPhone močno igralno napravo.

Druge nove funkcije v iOS 4.1 vključujejo fotografije z visoko dinamičnim razponom (HDR), nalaganje videoposnetkov v polni visoki ločljivosti prek Wi-Fi, izposojo televizijskih prireditev in nekaj večjih popravkov napak. Velike slike dinamičnega razpona so 3 posnetke hitro posnetih z različnimi razsežnostmi izpostavljenosti, ki se nato združijo v eno fotografijo, kar zagotavlja najširšo barvo in obseg izpostavljenosti. V iOS 4.1 so bile obravnavane tudi številne napake. Problem senzorja bližine je bil na primer popravljen z iPhone 4, pa tudi težave z povezavo Bluetooth in kakovostjo zvoka. Poleg tega naj posodobitev iOS 4.1 izboljša počasno delovanje pri starejših modelih iPhone 3G.

iOS 4.2 bo na voljo za iPad v novembru. Funkcije iOS 4.1, kot so Game Center in HDR fotografije, bodo na iPad (čeprav nimajo fotoaparata), AirPlay in brezžično tiskanje.

Obe različici iOS 4.1 in 4.2 sta brezplačni lastnikom naprav iOS.

4. iTunes 10 in Ping
iTunes je Appleova programska oprema za upravljanje z mediji in jukebox. Poleg splošnih popravkov napak in izboljšanja uporabniškega vmesnika, iTunes 10 sedaj tudi ping. Ping je opisal glavni direktor Applea Steve Jobs, saj je "Facebook in Twitter dosegel iTunes". To je socialna mreža za glasbo in omogoča iTunes uporabnikom slediti svojim najljubšim izvajalcem ali drug drugemu. Gledalci si lahko tudi ogledajo, kaj drugi kupujejo, ali seznami predvajanja in vtisi umetnikov.

Prav tako se glasi: Oglejte si te omamljanje vetrovnih posnetkov UNILAG z Lumia 1020

Kmalu bi moral imeti možnost, da ping-ping preverim, ker sem registriran v socialnih medijih. Moje mnenje je bolj pozitivno kot brezbrižnost!

5. Apple TV

To je še vedno "hobi" za Apple. Tu je prišlo do velike spremembe s popolno odstranitvijo trdega diska. To lahko uporabite za pretakanje medijev z interneta na televizor. Z Googlom TV tudi na mestu, to je neposreden boj za vašo dnevno sobo!

Zaključek
Če me vprašaš, bi rekel, da je to dober popravek daljnosežnih izdelkov družbe Apple. IPod Touch 4. generacije bo težko prezreti, še posebej, če vam je všeč iPhone 4, vendar ga ne morete privoščiti zaradi stroškov.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here