Apple pravi, da ni težav pri sprejemu; samo signalne palice

Apple je pravkar prevzel prevlado do najvišjih možnih ravni. Odrezal bom na lov. Apple pravi, da iPhone 4 nima težav pri sprejemu, ampak da imajo vsi telefoni težave na področjih z slabim signalom in samo, da iPhone prikaže razpoložljiv signal na napačen način.

Iz izjave družbe Apple:

Po preiskavi smo bili omamljeni, da smo ugotovili, da formula, ki jo uporabljamo za izračun, koliko barih moči signala prikazuje, je popolnoma napačno. Naša formula v mnogih primerih napačno prikaže še dve stolpcu, kot bi morala biti za določeno moč signala. Na primer, včasih imamo 4 bara, ko bi morali prikazati kar nekaj barov. Uporabniki, ki opazijo padec več palic, ko na določen način ovirajo svoj iPhone, so najverjetneje na območju z zelo šibko močjo signala, vendar jih ne poznajo, ker napačno prikazujemo 4 ali 5 barov. Njihov velik padec palic je zato, ker njihovi visoki palice nikoli niso bili resnični.

Nepravilna signalna droga so odgovorna za padanje klicev in podatkovnih prekinitev, ko je iPhone 4 na določen način? Preostanek tega preklica lahko preberete na spletni strani jabolka.

Prosim, povej to marincem.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here