Apple sprosti posodobitev programske opreme iOS 5.0.1

Yeaterday je Apple objavil javno različico popravkov programske opreme za težave z akumulatorji, ki so jih doživeli številni uporabniki, ki so nadgradili na iOS 5. Posodobitev programske opreme pomeni novo obdobje v posodobitvah družbe Apple, saj je mogoče storiti povsem prekomerno. To pomeni, da vašega telefona ne potrebujete za iTunes za izvedbo posodobitve. Pojdite v aplikacijo Nastavitve, tapnite »Splošno« in nato Posodobitev programske opreme. Če to storite preko zraka, porabite približno med 39 in 55 MB, odvisno od vaše naprave, medtem ko boste povezali z itunami, boste porabili 790 MB.

Apple trdi, da iOS 5.0.1 odpravlja izpust baterije, pa tudi nekatere druge hrošče, vključno z varnostno ranljivostjo, ki jo je pred nekaj dnevi izpostavil heker.

Prezgodaj je, da bi ugotovili, ali ta posodobitev deluje, vendar takoj nadgrajujem svoj 4S. Preizkusil ga bom v "resničnem svetu" in vam povedal, ali je to vredna nadgradnja.

Kot vedno, je bilo jailbreakerjem priporočljivo, da se držite proč od posodobitve programske opreme, dokler ne bo več pozoren, ko bo zaprl vaš jailbreak.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here