Apple za zagon Ne moti med vožnjo

Obstajajo nekateri ljudje, ki imajo navado sporočanja med vožnjo. To je vzrok za številne nesreče danes in številke se vsako leto povečujejo. K sreči se je Apple odločil storiti nekaj o tem. Pred koncem letošnjega leta bo družba začela novo funkcijo, ki bo preprečila pošiljanje sporočil med vožnjo. Ta funkcija se imenuje Ne moti med vožnjo in bo del iOS 11 za iPhone in iPad. iOS 11 bo imel veliko novih funkcij, ki vključujejo nadgradnje na Siri, Apple Pay in funkcije fotoaparata, v skladu s podjetjem.

Evo, kako deluje: Ne moti Medtem ko se način vožnje samodejno aktivira, ko telefon zazna, da je lastnik v avtu in ne uporablja Apple CarPlay. Nato način izklopi vsa dohodna obvestila. Lahko celo pošlje avtomatske odgovore, da pojasni pošiljatelju, da uporabnik telefona vozi. Ko se to zgodi, bo zaslon zasenčen, dokler ne parkirate. Vendar pa lahko nekatere stike označite kot pomembne, da se njihova sporočila ne blokirajo. Nazadnje, funkcija uporablja povezavo Bluetooth ali WiFi Doppler, da ugotovi, kdaj vozite.

Funkcija Do not Disturb While Driving je bila objavljena na konferenci Apple's Worldwide Developers prejšnji teden. Na tej konferenci je bilo objavljenih veliko novih naprav, skupaj z veliko nadgradnjami obstoječih tehnologij. o novi funkciji DNDWD, vodja Apple Software Engineering Craig Federighi je to rekel:

"Vse je v tem, kako si držiš oči na cesti. Ko vozite, vam ni treba odgovoriti na te vrste sporočil. Pravzaprav jih sploh ne potrebujete ".

Jason Wakeford, predstavnik za dobrodelnost dobrodelne organizacije Brake, je to povedal o novi funkciji:

"To novo funkcijo je treba pozdraviti in bo voznikom pomagal ostati osredotočen na cesto in ne na njihove telefone".

Vir

Preberite tudi: Naslednji Apple Watch ima lahko povezljivost LTE

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here