Apple iPhone X Hands-on pregled in fotografije

Bil sem na lansiranju iPhone X v Lagosu prejšnji teden. Seveda, kaj je začetek dogodka brez možnosti, da bi nekaj časa preživel s proizvodom? Ja! Poiščite moje prve vtise o Appleovem najnovejšem pametnem telefonu v tem pregledu Apple iPhone X Hands-on.

IPhone X je krasen mrtev. Ta blagovna znamka kakovosti izdelave, za katero je znana Apple, je napisana po vsej tej elegantni napravi. To je čudovito združevanje stekla in kovine z lepimi, zaobljenimi vogali.

Prikazovalnik FullView z razmerjem slike 18: 9 je tudi krasen. Sprva se je čutilo čudno držati iPhone, ki ni imel nobenega gumba Home. Spraševal sem se, kako dobro deluje. Če se želite vrniti na začetni zaslon iz katere koli aplikacije ali menija, se pomaknite navzdol od spodnjega roba zaslona. Ponovil sem potezo pri vsaki priložnosti, da vidim uspešnost. Stopnja uspeha je bila 100-odstotna: vsakič je delala.

Zagotovo ne boste zamudili zdaj izgubljenega gumba za strojno opremo.

Apple iPhone X je prav tako odporen na vodo in prah ter dvojno kamero na zadnji strani. IPhone je vedno imel odlično izvedbo kamere. Apple se hvali o tem tudi, in vzorčne fotografije, ki sem jih vzel, ne kažejo, da je hvalisanje prazno. Imam precej kul posnetkov z lepo globino in podrobnostmi.

Na žalost ni bilo mogoče prenesti fotografij na svoj pametni telefon, tako žal; Nimam ti nič pokazati.

Telefon ima FaceID, seveda, vendar tega ni bilo mogoče preskusiti.

Apple iPhone X Hands-on pregled fotografij

Začetek Lagosa je bil večerni dogodek z zelo temno, barvno razsvetljavo, ki se odraža na slikah.

Prav tako se glasi: Broken Rank: Ali je Infinix tudi premium?

Imamo popolne specifikacije iPhone X za vas, če vas zanima nadaljnje raziskovanje funkcij telefona.

Če želite iPhone X, kaj natančno vas zadržuje? Če ste veliki, ste veliki. Pojdite na denar. Izgleda in se počuti kot odličen božični dar za sebe in za svoje ljubljene.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here