Apple iPad Pro dobi novo 10,6-palčno različico

Appleova konferenca za razvijalce, ki je bila pred kratkim potekala, je bila polna nove strojne opreme. Eno največjih sporočil je bilo iPad Pro, ki bo dobil nadgradnjo. Najnovejša različica naprave ima 2 različice: 12, 9-palčna in nov 10, 5-palčni model. Ima boljše grafike in boljši prikaz. Vendar pa je velika priprava novega iPad Pro programska oprema, ki je pripravljena, da bi jo naredila za resničnega ponudnika prenosnega računalnika ali vsaj za alternativo prenosniku.

Na eni strani ima nova naprava pristanišče, ki doda vse aplikacije, do katerih lahko hitro dostopate. Te vključujejo nedavne aplikacije in najbolj uporabljane aplikacije. Preklapljanje navzgor prinaša način za več namiznih računalnikov, kjer je lahko več seznanjanj z aplikacijami razdeljenega pogleda odprto kot kartice in se po potrebi odprejo. Naprava ima tudi univerzalni datotečni sistem, ki vam omogoča, da organizirate oblake računov ali gradite zbirke in mape. Ima tudi dodaten prostor za shranjevanje 512 GB.

10-palčni iPad Pro tehta 469 gramov, enako kot iPad 9, 7-palčni, ki je bil objavljen v začetku tega leta. Razlika je v tem, da je 10, 6 mm višja in 4, 6 mm širša. Poleg tega ima naprava tudi obrobljene okvirje, ki vam pomagajo, da se bolj osredotočite na zaslon. Ko držite tablični računalnik v ležečem načinu, je preprosto videti podobnost na običajnem prenosnem zaslonu. Poleg tega so izboljšane nastavitve svetlosti.

Uporabniki prejšnjih modelov iPad Pro bodo seznanjeni s svinčnikom in pametno tipkovnico, ki so videti tako kot v prejšnjih modelih. Svinčnik dobi nekaj dodatne uporabe v iOS 11, toda to je to. Izboljšave, ki prihajajo v iOS 11, naredijo napravo bolj kot prenosni računalnik kot kdaj koli prej, vendar dodatki in tipkovnica so še vedno precej omejeni. Torej še ne moremo dodeliti statusa »prenosnika« na iPad Pro. Upamo, da bo prišel prej kot kasneje.

Prav tako se glasi: Tukaj je SE, ki se v SE uporablja za SE

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here