Apple iPad, ali res potrebujemo to? Drugi del

Biti zaključni del članka, Apple iPad, res potrebujemo to? Prvi del.

Zakaj Apple iPad je naredil zelo dobro
Ipad je zelo dobro končal vikend, ko je šel v prodajo. V prvem vikendu je prodal več kot 300.000 enot, nekaj dni kasneje pa več kot pol milijona enot. Pravzaprav je bilo treba mednarodno uvedbo iPada zaradi količine naprave, ki je bila prodana, zamujati. To je bilo dobesedno prodaja v droves, in kot posledica, na moj oče, mednarodni prvenec iPad je bilo treba preložiti. Vidite, povpraševanje po ipadu je precej preseglo dobavo, več, kot bi se Apple lahko spopadla z.

Torej, zakaj je iPad naredil tako dobro? Zagotovo mora biti resnično dobro, da pritegne toliko pozornosti. Ljudje niso bedaki, ki bi zaslužili težko zasluženi denar samo, da bi živeli do norostov. Tudi v trgovinah so bile čakalne vrste, kot ste imeli med začetkom prodaje v iPhoneu.

IPad je tehnični dosežek. Bilo je zapleteno zasnovano z leti in leti R in D, da se pokaže za to. To je nadomestek za prenosni računalnik. Uporabite ga lahko za poslušanje glasbe, gledanje filmov, brskanje po spletu, uporaba aplikacij za produktivnost, ustvarjanje dokumentov, igranje iger, branje e-knjig, časopisov in stripov. Vse to lahko storite, dokler se ne strinjate in se sprostite na kavču ali na avtobusu. Je lahka v primerjavi s polnim prenosnikom ali celo netbookom. Vsekakor ustreza niši. Če imate radi uporabniški vmesnik iphone, je ipad še veliko boljši. Iz videoposnetkov, ki sem jih opazoval, izgleda izvrstno, tekoče in spretno, da glej. Težko se je upreti lastništvu! Torej ne krivim tistih, ki morajo čakati v čakalni vrsti, da bi jo kupili ali zgodnjih posvojiteljev.

Preberite tudi: Prenos časa v mobilnih omrežjih s Swap Naija

Ipad tekmovalci in "ipad Killer"
Tako kot iphone, ipad je rodil dolg seznam iranskih "ipad killer" s. Prodaja je bila pojav in seveda bi drugi proizvajalci želeli ujeti na norost. Za njih je le logično. Najboljše družbe, kot sta Hewlett-Packard (HP) in Google, že nameravajo priti s tabličnimi računalniki ala ipad. HP je prejšnji teden začel puščati informacije o svojem tabličnem računalniku Slate v objavah v blogih in videoposnetkih, objavljenih na YouTubu. Pričakuje se, da bo HP Slate dostavil do sredine leta. Druga podjetja tudi vstopajo v boju. Družba Dell naj bi razvijala Streak, medtem ko se na tabličnih računalnikih ukvarjajo tudi Nokia, Acer in Lenovo Group.

Verjamem, da imajo pred njimi veliko dela, če želijo tekmovati in premagati priljubljeno ipadovo napravo Apple Inc. To naredi prostor tabličnega računalnika zelo konkurenčen in imajo potrošniki veliko možnosti, da se jim pokažejo.

Zaključek
Ipad je revolucija. In tudi razvoj tega, kar bi Computers postal. To ni preprosto zmanjšana različica katerega koli računalnika ali MAC operacijskega sistema X. Namesto tega je intuitiven OS, z enostavnim upravljanjem uporabniški vmesnik z minimalističnim dizajnom in izboljšanjem preko iPhona. Zagotavlja se od izklopa do polne moči v manj kot 15 sekundah in hitro opravite svoje delo z malo zamašitvijo suavnega OS. Za razliko od tistega, kar imate v računalniku in bolj podoben telefonu, je ipad večinoma v stanju pripravljenosti in ga lahko vklopite in uporabljate manj kot 3 sekunde v stanju pripravljenosti. To je očitna prednost pred rednimi osebnimi računalniki.

Preberite tudi: Specifikacije Fero Iris Full Phone

Ipad je bolj podoben računalniku. Na njem si lahko ogledate videoposnetke in berete knjige, morda celo opravite nekaj dela. Mnogi organi pa so ga kritizirali kot potrošni pripomoček za medije in ne za ustvarjalca medijev. Toda takšne kritike so skrajne. Lahko dejansko opravite nekaj dela na ipad.

Verjamem, da kljub ponovnemu navdušenju oblike tabličnega računalnika, ki v preteklosti ni uspelo dohiteti, Applea ne morete ustaviti, lahko ga le upate. In tudi s temi v teh dneh, se morda zdi preveč vprašati. Ipad je zdaj populariziral prejšnji moribundni tablični računalnik in je verjetno vodil v hitrost. Poleg uspeąnega zagona ipada Applea v plen svetovnega tableta, je podjetje transcendentno objavilo iphone OS 4.0, ki ga je mobilnostnigeria že prej najavila. Kaj to pomeni, da lahko ipad dobi samo izjemen. S prihajajočimi ponovitvami tega ne bi imela druge izbire, kot da bi se izboljšala, izboljšanje pa bo postalo najboljša naprava.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here