Apple soustanovitelj, Steve Jobs umre pri 56

V zgodnjih urah danes (nigerijski čas) je prišel opozorilo iz moje aplikacije za Twitter. Bilo je tweet, ki napoveduje smrt Steve Jobs. Najprej sem mislil, da je ena od teh šal še iPhone 4S. Zavrnil sem verjeti, dokler nisem obiskal spletnega mesta Apple in sem videl to na svoji domači strani:

Domača stran Apple v zgodnjih urah danes

Steve Jobs je živel kot vodja vizionarjev. Bil je ikona odličnosti in pomirjevalnega točke za tehnološko revolucijo. Spremenil je način, kako smo videli svet. Po mojem mnenju bi bil svet brez njega zelo dolgočasen. Svoj klobuk za Bill Gateovo sanje o postavitvi računalnika na vsako mizo, vendar sem cenil Steve's pogon, da bi računalniško napravo v vsakem žepu več.

Tisti, ki nimajo nobenega od Appleovih izdelkov, verjetno nosijo pripomočke, ki so jih naredili posnemovalci ali prodigies od Steve's iNventions.

Steve je bil oče iNventions (iPod, iPhone, iThat). Brez dvoma je naredil naš svet boljši.

Revolucionarni genij je trpel rak trebušne slinavke, preden je sčasoma umrl 5. oktobra, samo dan po uvedbi najnovejšega Appleovega izdelka (The iPhone 4S).

Za nekatere je "največja zapuščina Steve, da je navdihnil generacijo ustanovnih ustanoviteljev, ki so verjeli, da tudi oni lahko spremenijo svet. Za različne ljudi definitivno pomeni različne stvari. Navdiham iz svojih inovacij in zagotovo ga bom zamudil.

Smrt je edina destinacija, ki jo vsi delimo. Počitek v miru, Steve Jobs.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here