App Stores, OS različice in Sharp guys

Torej ste končno dobili napravo Android, kaj ste dobili? Ali ste oster tip z okusom in razred, ki je kupil napravo Pliris Mobile ali ste nekdo drug, dobrodošli v Android. Zdaj, ko uporabljate robustno napravo, je eden od prvih stvari, ki jih morate potrditi, kateri operacijski sistem je v napravi?

Razen če ste danes kupili Galaxy Nexus / Nexus 7, verjetno uporabljate Gingerbread ali ICS. GingerBread je starejša različica 2.3.x različice Android, s katero je večina aplikacij združljiva, medtem ko novejši operacijski sistem dejansko preveri, ali so deli naprave združljivi. Nenadoma vidite grozljivo besedno zvezo »Vaša naprava ni združljiva s to različico« in vas odvrača.

V dirki za pridobitev ICS smo vsi pozabili na Ice Cream Sandwich, čeprav je lep operacijski sistem še vedno "nov". To pomeni, da večina aplikacij ni bila posodobljena za delo na ICS. Po branju članka, kot je Ibukun Olaoya's Trava je bolj zelena na strani s strani Android, očitno je, da ostri fantje vedo, kje lahko kupite aplikacije zunaj Trgovine Google Play.

Ta članek je namenjen, da vas obvesti, kakšen bo vaš naslednji korak. Tam bo vedno tisti tip ali skupina fantov, ki vedo, kje najti "senčne" polne različice aplikacij, to ni eden od teh člankov, in to je namenjeno vam pomagati pri pridobivanju brezplačnih aplikacij.

Koraki ...

  • Nastavite napravo, če želite dovoliti, neodobrene namestitve.

Uporabite nadomestne trge

  1. Google omejitve na Kitajskem so ustvarile moj najljubši nadomestni trg, AppChina. Da; Vem, da je v kitajščini, vendar lahko kdorkoli uporabi ikone, da bi prišel okoli. Samodejno posodobi vse vaše aplikacije in omogoča iskanje in iskanje ANY razpoložljive aplikacije Android.
  2. www.GetJar.com se obračunava kot "druga največja aplikacijska trgovina na svetu z več kot milijardo prenosov do danes, drugič pa samo v Apple App Store". Trgovina podpira platforme Android, BlackBerry, Windows Mobile, iPhone in Symbian. Lahko se filtrirate samo v programe za Android tako, da v vrhnem kotu zaslona določite vrsto telefona. GetJar je bil prvo mesto, kjer si lahko prenesete Android različico Angry Birds, še pred uradnim trgom. GetJar brezplačno plačuje programe.
  3. slideme.org omogoča brskanje po katalogu aplikacij na spletu ali prek aplikacije, ki se jo da namestiti, imenovanega SAM, ki izvaja celotno izkušnjo v napravi s sistemom Android. Brezplačne aplikacije lahko prenesete neposredno s spletnega mesta, medtem ko so tisti s priloženo ceno na voljo le prek aplikacije SlideME.
  4. Aplikacijska trgovina Amazon Appstore Amazon je verjetno najbolj znana alternativa Android Marketu. Čeprav je edina na voljo v ZDA. Če ste dovolj zdrava, da nastavite US VPN? Obiščite ga vsak dan, da preverite novo brezplačno aplikacijo - te aplikacije so brezplačne za 24-urno obdobje.
  5. Opera App Store Če uporabljate spletni brskalnik Opera, v svoji napravi že imate Operaovo trgovino z aplikacijami. Opera je pridobila svojo prodajalno aplikacij, čeprav je kupila Handster leta 2011. Trgovina vsebuje aplikacije za Android, poleg aplikacij za druge platforme. Do nje lahko dostopate prek brskalnika v napravi ali pa v računalniku uporabite brskalnik in prenesite APK datoteke aplikacije.
Prav tako se glasi: in lahko dobimo fotoaparat s 40 milijoni slikovnih pik od Huawei

Prosimo, pazite, da bo kmalu prišel PlirisMobile WebStore. Naročite naprave na spletu in jih dostavite po vsej državi v 3 dneh.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here