Pregled aplikacije: Keke na Run 2 je edinstven na svoj način

Že od vzpona Temple Runa smo prišli do drugih podobnih slogovnih iger. Angry Gran Run in Subway Surfers so med dolgim ​​seznamom iger z istim konceptom, medtem ko pridobijo malo popularnosti. Zdaj pomislite na katero koli od teh iger, ki jih je prinesla nigerijska slog tema - Keke na Run 2 je blizu tega.

Kot že omenjeno, je ta igra podobna priljubljenemu Temple Runu z nekaj vidnimi razlikami. Ko odprete aplikacijo, dobite možnost izbire vozila (Keke Napep), lahko izbirate med štirimi možnostmi. Prvi je brezplačen, medtem ko potrebujete kovance, da odklenete ostalo. Enako velja za faze, ki jih izberete naprej. Tam je gozd, 4. celina, plaža in most.

V bistvu drsite po cesti in izogibate oviram, medtem ko pobirate čim več kovancev. Nato lahko zberete dovolj kovancev za odklepanje drugih triciklov in stopenj. Obstaja možnost nakupa kovancev preveč. Nekaj ​​glasbenih posnetkov, ki spominja na tiste, ki so igrali v filmih Nollywooda. Lepo.

V avtomobilu se zrušijo oglasi v aplikaciji, ki vas včasih prisilijo, da predvajate videoposnetek. Grafika in uporabniški vmesnik ustrezata funkciji tukaj, čeprav bi bilo bolje, če bomo dobili več podrobnosti. Pravilno preimenovanje stopenj bi tudi nekaj naredilo. Lahko prenesete Keke na Run 2 TUKAJ.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here