Anti-Apple: Obi želi prodati iPhone pametne telefone za 199 dolarjev

To je nora ideja. Koncept iPhone-a, ki prodaja pametne telefone za samo $ 199 (N30, 000), je nenavaden. Seveda je nekaj drugih znamk sprejelo pristop. Xiaomi. Motorola. Innjoo. OnePlus. Niso ga še vedno privezali, čeprav so bili poskusi dobri. Sem doživel vse, razen Xiaomi, in nobena od njih ni bila točno iPhone razreda. Naprava se ni počutila poceni. Bili so premije, ne pa tudi premije za iPhone.

Zdaj je ta nova blagovna znamka pametnih imen, ki se imenuje Obi (ali ni to Igbo ime? Igbo kwenu!), Pravi, da želi to storiti. 64-bitni procesor. 3G RAM. Vrhunski prikazovalnik. Metal unibody. Dual SIM. Takšne stvari. Za 199 $. In po meri uporabniški vmesnik za Android, ki izgleda in ne čuti ničesar, kot je Android.

SF1 ima brat, SJ1.5, ki je nekoliko nižji specc'd in bo stala 129 dolarjev. Namesto kovinskega telesa ima polikarbonatno lupino.

Obi je ustanovil bivši direktor Apple, John Sculley, zato so morda na kaj. Zavedamo se, da je iPhone odklenjen po ceni, ki jo prodaja. Razčlenitve so pokazale, da manj stanejo skupaj kot mnoge vodilne blagajne, ki prodajajo manj. Torej, če Obi izgubi to ogromno maržo za začetnike ... morda so na kaj.

Čas bo povedal.

Telefoni naj bi v oktobru začeli v Nigeriji, Južni Afriki, Indiji, Pakistanu, Turčiji, Vietnamu, na Tajskem in Združenih arabskih emiratih. Jaz bom prepričan, da dobim svoje roke na SF1, ko zadene na trg. Ta otrok izgleda eleganten in zasvojen. Pravzaprav me spominja na Nokia N9 in Maemo OS.

Prav tako se glasi: Drugo poročilo - iPhone ima 3-krat tržišče Android v ZDA

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here