Drugi uporabnik sistema Windows se odreče

Matthew Miller je eden najbolj objektivnih pisateljev v svetu mobilnih telefonov. Je eden od redkih ljudi, ki razumejo mobilni prostor in ga ne ugrizne fanboyizem za katero koli platformo. Z drugimi besedami, on je kot jaz. Je duhovnik. Ko se moram znebiti vseh hype in hrupa, sem prebral blog Matthew Miller, pametne telefone in mobilne telefone.

Gospod Miller ima v lasti in uporablja pripomočke, ki so praktično vsake platforme in jasno razumejo njihove prednosti in slabosti. Eden od njegovih lastnikov je novi HTC HD2, Windows Phone. Veš, tisti s pošastnim 4, 3-palčnim zaslonom in očalom pošasti. Toda njegova izkušnja s to vodilno napravo Windows Phone je povzročila, da se je odrekel Windows Phone. Uporabniška izkušnja ga preprosto razočara.

Matthew piše:

Vsakič, ko sem poskušal uporabiti HD2, sem preživel zadnjih 10 dni v skoraj nenehni frustraciji, jaz pa sem samo utrujen od zaslona, ​​zamrzne, raztresene menije in dele operacijskega sistema, nedosledne medijske izkušnje, omejeno razpoložljivost aplikacije tretjih oseb in več .


Medtem ko je Matthew le ena oseba, je žalosten dan za operacijski sistem Windows Phone, ko nekdo, ki je ravno voden, odda na svoji platformi. Govori o obsegu.

Od nedavnega sem kupil pametni telefon za dolgoročno uporabo. Dolgoročno mislim vsaj 365 dni. Moje možnosti so vključevale tri operacijske sisteme Windows - Sony Ericsson X2, Samsung B7610 in HTC Touch Pro2. Iskreno, nisem mogel preseči vanilijskega vmesnika operacijskega sistema Windows Phone, vendar so vse razpoložljive prilagoditve vmesnikov s strani posameznih proizvajalcev predstavljale težave, ki sem jih težko prezrlo.

Preberite tudi: Kako uporabljate tablete?

Ali so bile spremembe vnesene nedoslednosti v uporabniški vmesnik (eden od razlogov, zakaj trenutno uporabljam Symbian S60 5. izdaja), ali pa so porabili vire, ki so na nek način ovira uporabnost, npr. B7610 - z dvema predvajalnikoma, dvema koledarjema, dvema kontaktoma apps, et al . Za vsako aplikacijo, ki je zastarela v operacijskem sistemu Windows Phone, je Samsung ustvaril prijetno alternativno možnost, ki je obstajala z različico vanilije na napravi. Kako je to intuitivno?

Sčasoma sem izbral nekaj drugega kot Windows Phone.

Kot več drugih je Matthew hodil. Preveč ljudi je odšlo od operacijskega sistema Windows Phone v zadnjih nekaj letih, tako da se je tržni delež zmanjšal na kritično nizke ravni. Windows Phone je ogrožena vrsta. Ali lahko Windows Phone 7 preusmeri trend?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here