Druga pro-Symbian strani, World of Nokia se zapre

Nokia in Symbian zagotovo izgubljajo razmišljanje na trgu z alarmno hitrostjo. Prinesli smo vam novice o zaprtju Symbian-Guruja. No, drugo pro-Symbian, pro-Nokia spletno mesto, World of Nokia, je napovedalo zaprtje (dejansko pred objavo Symbian-Guru).

Iz uradne objave:

Programska oprema še naprej je napaka, napolnjena na teh novih £ 500 naprav, in končno slamo za veliko ljudi je bila katastrofa, imenovano Nokia N97, ki je na 50 funtov na mesec v Veliki Britaniji nekaj mest, da bi dobili brezplačno je bil preveč precenjen in samo enkrat nova programska oprema je prišla na lanskoletni Nokia World, ali bi lahko ljudje končno začeli resno upoštevati ...... ..takako hkrati z napovedjo posodobitve programske opreme, ki jo objavijo na N97 Mini (spet isti telefon, ampak samo biti manjka in manjši) in N900, ki prav tako ne bo dobil posodobitve MeeGo, so se vsi upali.

Zdi se, da se je zgodilo v zadnjih dveh letih, Android je začel zelo majhen, vendar z odlično idejo, poslušal svoje uporabnike in razvijalce, zdaj pa smo na Androidju 2.2, s storitvami, ki bi jih želela tudi Apple. In govorimo o Apple je naslednji iPhone, ki bo naslednji mesec, ki bo kot običajno glavna točka govorice mobilne industrije in biti naprava, ki jo vsi proizvajalci poskušajo premagati (kdaj je bil nazadnje nekdo, ki je imenoval napravo N97 Killer?)

Resnično gledate v mobilno industrijo, v katero se je premaknila, drugi igralci so se premaknili s časom in Nokia še vedno vleče svoje pete, morate samo videti veliko število navijačev Nokia, ki so se s podjetjem razkrile in se preselili na drugo platformo kot so Android ali iPhone.

To je isti scenarij; samo iz drugačne igre.

Prav tako se glasi: 2016 bo dolgoletno, dolgočasno leto za ljubitelje BlackBerry OS

Nokia ni mrtva. Symbian ni mrtev. Toda prepričani sta, da sta oba sprva in predolga. To se lahko izkaže kot zelo draga spanja. Nokia in Symbian morata brati med vrsticami.

"Je dejal Nuff .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here