Še en pogled na operacijski sistem WindowsPhone


Od sredine leta 2010 nisem mislil, da bi Microsoft lahko z WindowsPhone-om vzbudil nekaj zanimivega. Vendar, ker sem moja naloga, da preizkusim vse, kar sem mobilna, sem položil svoje roke na HTC HD7, 4, 3-palčno zaslonsko pošast, ki je vodil operacijski sistem WindowsPhone - in se takoj zaljubil. Microsoft me je izkazal narobe.

Uporabniški vmesnik WindowsPhone je preprosto čist, eleganten in zelo uporaben. Po mojem mnenju je uporabniški vmesnik WindowsPhone premagal vse ostalo v mobilnem prostoru (berite: Android, iOS, WebOS in pred-Belle Symbian), ki se spusti (minus nov uporabniški vmesnik Nokia MeeGo, ki takrat ni obstajal in kdo sem še poskusiti). Že od takrat sem bil priznani ventilator WindowsPhone.

Toda WindowsPhone je bil omejen zaradi pomanjkanja nekaterih funkcij, ki so bile na voljo v drugih OS-u takrat. Ti vključujejo: kopiranje in lepljenje ter večopravilnost, med drugim. Vendar pa je s sproščanjem različice WindowsPhone 7, 5 AKA Mango omenjene funkcije in še 480 drugih izboljšav dodane v ta zelo eleganten operacijski sistem.

Če ste zamudili novice, se je ta dolgo pričakovana posodobitev Windows Phone 7.5 Mango začela prikazovati na napravah.

Pripomoček te spletne strani je na voljo HTC HD7 z operacijskim sistemom WindowsPhone Mango, da bi se lahko igrali in pregledali, tako da lahko pričakujete nekaj zanimivih mnenj in člankov, ko poskušam iztisniti ves sok iz tega Manga.

Spodaj sem povezana z nekaterimi mojimi preteklimi pregledi HTC HD7, ko je prvič izvedla operacijski sistem. Ali uživajte v njih, medtem ko čakate na moje recenzije Mango.

  • HTC HD7 Windowsphone prvi vtisi
  • Pictorial Mini pregled HTC HD7
  • Stvari o HTC HD7
  • Ali sam z zaupanjem priporočam Windowsphone nad drugim OS?
Preberite tudi: Extra Juice za cesto z Vantium Power Capsule

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here