Še en dan, drugi hoja za zasebnost v Facebooku

Danes nisem zelo aktiven na Facebooku. Toda danes sem imel danes nekaj časa v rokah in se tam odpravil. Eno za drugim sem videl posodobitve stanja iz različnih stikov, ki so govorili o vprašanju zasebnosti Facebook. Povzetek teh posodobitev je tisti, ki naj bi bil od 1. julija 2016, Facebook objavil vse, kar so uporabniki kdaj objavili in jih komercialno izkoriščali. Posodobitve vključujejo nekaj izjav, ki domnevno zavračajo dovoljenje Facebook za uporabo uporabniških "slik, informacij, sporočil ali objav, preteklih in prihodnjih".

Samo še en Facebook Privacy Hoax

Sranje. Kup laži. Sprašujem se, kdo kuharja te stvari.

Ampak bolj presenetljivo je dejstvo, da so ti domnevno izobraženi ljudje kopirali in prilepili te posodobitve. Domnevno inteligentni ljudje. Če dobim dolar za vsakega Facebook hoja za zasebnost, ki se je zgodil v zadnjih nekaj letih, bi bil bogatejši od Mark Zuckerberga do zdaj. Prisežem.

Iskreno, če bi Facebook res naredil takšno stvar, je zabavno, da nekateri verjamejo, da bo objavljanje takšnih posodobitev zaščitilo pred potekom? Res? Eden bi mislil, da bi bila smiselna poteza, da bi izbrisali vse svoje vsebine in nato izbrisali svoje Facebook račune. Ne?

Ljudje morajo prenehati verjeti v te luknje in narediti bedaka od sebe.

Oh; dvakrat premislite. Samo še en dan in drugi hoja za zasebnost v Facebooku.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here