Android Nasvet: Resnica za aplikacije Fonts in Font

Pisave krstni kamen.

Nekateri ga opazijo, občudujejo, toda ko so povedali, kako ga namestiti ali s tem povezana tveganja, se odpravijo. Nekatere druge, si ogledate, uživajte v trenutku in jih prezrete. Ta objava je namenjena pojasnitvi nekaterih konceptov, ki jih imajo ljudje glede pisav.

Merila za namestitev pisav

Če imate radi pisave in želite preizkusiti, najprej najprej morate biti zakoreninjeni. Ja! preden preizkusite pisave, morate biti pripravljeni, da bo vaša naprava zakoreninjena. Stojim za popravke. Poleg telefonov Samsung, ki imajo v svojih nastavitvah možnost spreminjanja pisave, mislim, da ne obstaja nobena druga naprava, ki omogoča spreminjanje pisave brez korena.

Pred igranjem s pisavami morate biti ukoreninjeni in varnostno kopirani

Če želite preprečiti zgodbe, ki se dotikajo, po koreninjenju, morate varnostno kopirati napravo, tako da v primeru, da se zgodi kaj zabavnega, ga preprosto obnovite. Obstajajo različni načini za varnostno kopiranje. Obstaja možnost obnovitve po meri, kot so CWM (ClockWorkMod), CTR (Carliv Touch Recovery), TWRP (Team Win Recovery Project) itd.

S telefonom lahko varnostno kopirate tudi z aplikacijo Backup Nandroid Online, ki je še vedno na voljo v trgovini Google Play. Za tiste, ki uporabljajo mobilne telefone Android, ki uporabljajo teče MTK, obstaja rešitev za vas, imenovana MTK Droid Tools, ki jo lahko uporabite za varnostno kopiranje ROM-a.

To je zelo pomemben korak, ki ga morate sprejeti pred pisanjem s pisavami.

Namestite, uporabite in spremenite pisave brez uporabe pisave

Če greste skozi trgovino Google Play, boste videli več aplikacij za pisave. Te aplikacije vam pomagajo izbrati in predogledati izbrane pisave, nato pa jih namestite, če želite. Naj vam to razkrije, ni nujno, da boste imeli nameščeno pisavo, preden boste lahko spremenili pisave, kot želite. To bo postala še en dan

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here