[Breaking] Android MarketPlace zdaj sprejema nakupe iz Nigerije

No, ljudje, končno se zdi! Android MarketPlace zdaj sprejema nakupe iz Nigerije. Ta del informacij je prišel iz Mobily Nigeria regular, karmawa (kliknite, če si želite ogledati njegov MN socialni profil), ki je danes uspešno opravil nakup.

Tukaj je telo Karmaveove pošte:

Zdravo družba,

Upam, da je vse v redu s tabo, sem samo brskal po spletni trgovini z aplikacijo Android in videl, da so bile vse cene tam v nairi, kot je bilo že omenjeno na Mobility Nigeria, in se odločili, da poskusite kupiti nekaj, kar veste, da deluje z uporabo nigerijske izdaje vizumska kartica Trenutno prenesem aplikacijo. Mislil sem, da bi to bilo zanimivo.

Lep pozdrav,

Karmawa

In tukaj je posnetek zaslona potrdila Google:

Zbrali smo svoj lastni test in ugotovili, da so zdaj plačljive aplikacije na voljo. Do končnega nakupa smo dobili obvestilo, da potrebujemo račun Google Checkout. Ker nihče od nas tukaj nima računa Google Checkout, nismo mogli nadaljevati.

Če ste uporabnik Android in imate račun Google Checkout, poskusite in se vrnite k nam.

Imeli smo prodajalne aplikacij Nokia / Symbian, RIM / BlackBerry, zdaj pa se zdi, da je Android popolnoma odprt za Nigerijo. Upajmo, da je to v redu. Več nas je, bolj veselo je!

Nadgradnja

Ta razvoj je zares pravi. Google je potrdil s tweetom, ki je plačal nakupe aplikacij, razširjen na 26 novih afriških držav, vključno z Nigerijo. Vidimo lahko, da oboževalci Android vržejo zabave po vsej državi! Vau!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here